Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a transferat un fotbalist de la CFR Cluj! A semnat şi va juca în Giuleşti

Rapid a transferat un fotbalist de la CFR Cluj! A semnat şi va juca în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid a mai reuşit o mutare pe piaţa transferurilor. A transferat un fotbalist de la CFR Cluj, Alex Ioniţă (26 de ani), care şi-a reziliat recent înţelegerea cu campioana României şi va juca din nou pentru clubul din Giuleşti. Alex Ioniţă şi Rapid erau de mai multă vreme în negocieri pentru revenirea fobalistului în tricoul "alb-vişiniu".

Rapid l-a transferat pe Alex Ioniţă de la CFR Cluj

Suspendat pentru dopaj în ultimul an, Alex Ioniţă vrea să-şi relanseze cariera la Rapid. Fotbalistul crescut în Giuleşti şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, club de care a fost cumpărat de la Astra în 2018, iar playsport.ro anunţă că Ioniţă a semnat deja cu Rapid, club cu care negocia de mai multă vreme, potrivit informaţiilor Telekom Sport.

Sursa citată scrie că Alex Ioniţă se va alătura lotului Rapidului chiar în această dimineaţă, joi, 16 septembrie. Părţile au bătut palma miercuri, 15 septembrie, iar transferul va fi făcut oficial în următoarele ore de către club. Alexandru Ioniţă a crescut la juniorii Rapidului şi e un fan înfocat al clubului din Giuleşti, dragostea sa pentru culorile echipei fiindu-i chiar tatuată pe piele.

Alex Ioniţă a semnat din postura de jucător liber de contract cu Rapid, după ce s-a despărţit de CFR Cluj, club unde nu a reuşit să se impună sub comanda lui Dan Petrescu.

Alex Ioniţă revine pe teren în octombrie, după suspendarea pentru dopaj

În septembrie 2020, Alex Ioniţă a primit o lovitură dură pe vremea când juca pentru Astra. Fotbalistul a fost suspendat de ANAD pentru dopaj ca urmare a unui tratament intravenos pe care l-a urmat la o clinică privată, alături de alţi doi colegi de la Astra, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto. Atunci, cei trei şi-au injectat nişte substanţe care ajută la refacere, doar că într-o cantitate mai mare decât limita admisă de agenţia anti-doping. Pe 30 septembrie, suspendarea lui Ioniţă pentru dopaj va expira.

Alex Ioniţă are în CV-ul său echipele Rapid, Astra, CFR Cluj şi U Craiova.

Înainte de revenirea pe teren, Alexandru Ioniţă a arătat că este într-o formă fizică bună, după ce Telekom Sport a publicat o imagine cu modul în care arată acum fotbalistul cu şase trofee în palmares.

Afla mai multe despre: alex ionita transfer rapidrapid transfer alex ionitaalex ionita rapidalex ionita transferrapid transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare