Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid ar putea fi cumpărată de un milionar care are afaceri în comercializarea cannabisului medicinal

Rapid ar putea fi cumpărată de un milionar care are afaceri în comercializarea cannabisului medicinal

Rapid

Comentarii

Doi afacerişti care se ocupă cu comercializarea cannabisului medicinal vor să cumpere Rapidul. Conducerea clubului giuleştean nu s-a ferit să recunoască faptul că au apărut probleme financiare şi că sunt dispuşi să vândă acţiunile clubului oricărei entităţi potente financiar.

Prosport anunţă că rapidiştii negociază intens în aceste zile cu omul de afaceri Paolo Cerqueria, căsătorit cu o româncă, Anca Petrescu, ce deţin o firmă de comercializare a cannabisului medicinal, denumită "Definitely Green - INVESTEMENTS LDA".

Iniţial, oamenii responsabili de Rapid, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, şi colaboratorii săi Victor Angelescu, Ovidiu Burcă şi Andrei Nicolescu, au fost sceptici privind eventualitatea vânzării clubului către această firmă. Aşa că au cerut o dovadă fiscală din partea afaceriştilor, pentru a se convinge că dispun de suficente fonduri pentru a avansa dialogul.

Firma respectivă, conform Prosport, a trecut testul cu brio, trimiţând pe adresa Rapidului o dovadă scrisă, în care scrie negru pe alb că există în conturile firmei "Definitely Green - INVESTEMENTS LDA" suma de 154.444.000 milioane de dolari. Din acel punct, cele două părţi "s-au aşezat la masă" şi speră să se ajungă la un numitor comun.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare