Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid are antrenor pentru Liga 1: ”Sunt pregătit!” Mihai Iosif, discurs sincer: ”Nici Croitoru sau Prepeliţă nu aveau experienţă şi au făcut o treabă excelentă”

Rapid are antrenor pentru Liga 1: ”Sunt pregătit!” Mihai Iosif, discurs sincer: ”Nici Croitoru sau Prepeliţă nu aveau experienţă şi au făcut o treabă excelentă”

Rapid

Comentarii

Antrenorul care a promovat-o pe Rapid în Liga 1, Mihai Iosif a fost invitatul emisiunii Sport Report.


Văzut ca şi plecat de la Rapid după ce echipa a promovat, Iosif este convins că aventura sa la formaţia lui de suflet va continua. Tehnicianul giuleştean s-a apărat în faţa celor care l-au acuzat de lipsă de experienţă şi a oferit câteva exemple de antrenori din prima ligă, despre care spune că au făcut o treabă excelentă la cluburile lor, deşi nu beneficiau de experienţa Ligii 1 ca antrenori:

”Nu am experienţă la nivel de Liga 1, dar am un altfel de experienţă. Mă uitam aşa, nu ştiu câţi antrenori au mare experienţă în Liga 1. Sunt unii despre care s-a spus că nu au experienţă şi au făcut lucruri foarte frumoase, mă refer la Marius Croitoru, la Poenaru, la Prepeliţă. Înainte să vin la emisiune am stat cu Daniel Niculae şi am vorbit despre sezonul viitor. Liga 1 are un alt nivel, dar eu mă consider pregătit. Patronul mi-a zis că vom continua” a mărturisit antrenorul giuleştenilor.

Mihai Iosif a preluat Rapidul pe 15 martie, după ce Nicolae Grigore a fost demis la finalul meciului cu Unirea Slobozia, scor 1-2. El a reuşit să obţină promovarea în Liga 1, la finalul unui sezon dificil pentru formaţia alb-vişinie.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare