Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti aşteaptă convocările pentru fotbaliştii din lot. "Sunt convins că Mirel Rădoi a găsit variante pentru echipa naţională"

Rapid Bucureşti aşteaptă convocările pentru fotbaliştii din lot. "Sunt convins că Mirel Rădoi a găsit variante pentru echipa naţională"

Rapid

Comentarii

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, e entuziasmat de parcursul din acest sezon şi speră ca mai mulţi jucători să ajungă în loturile naţionale ale României.

"Sunt ferm convins că Mirel Rădoi, cât şi cei din staff-ul naţionalei, se uită la meciurile Rapidului"

FC Rapid a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1. Rapidiştii sunt neînvinşi în actuala ediţie de campionat, având cinci victorii şi o remiză.

Acum, Rapid aşteaptă mai multe convocări pe adresa clubului pentru jucătorii antrenaţi de Mihai Iosif.

"Da, sunt un conducător fericit şi prefer ca după fiecare meci să rămân fără voce, să o ţinem tot aşa. Din păcate, nu vom putea până la sfârşitul campionautlui, dar cu cât lungim această perioada frumoasă, cu atât mai bine. Avem jucători foarte buni, începând de la Moldovan, continuând cu toată linia de apărare. 

Sunt ferm convins că Mirel Rădoi, cât şi cei din staff-ul naţionalei, se uită la meciurile Rapidului şi, cu siguranţă, au găsit ceva variante pentru echipa naţională. 

Noi, când vorbim despre Rapid, nu vorbim despre jucători, conducători sau despre suporteri separat. Rapid suntem toţi. 3De la primul angajat al clubului până la ultimul suporter, suntem un tot unitar, suntem şi la bine, şi la rău alături de echipă. Cât timp suntem aşa, va fi foarte greu că cineva să ne învingă", a declarat Daniel Niculae. 

Rapid Bucureşti e pe locul secund în Liga 1, cu 16 puncte, cu două puncte mai puţine decât liderul CFR Cluj. 

Pentru următoarele trei partide din preliminariile Campionatului Mondial, selecţionerul Mirel Rădoi a trimis 23 de convocări preliminare pentru fotbalişti de la cluburi din afara României. Pe lista finală de jucători se vor regăsi o parte dintre aceştia, alături de fotbalişti din Liga I.

Afla mai multe despre: rapid bucurestimirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare