Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti speră încă la promovarea în Liga 1: "Avem un plan pe termen lung!" | EXCLUSIV

Rapid Bucureşti speră încă la promovarea în Liga 1: "Avem un plan pe termen lung!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

La Telekom Sport, Ovidiu Burca a vorbit despre ceea ce se întâmplă la Rapid în această perioadă.

Totodată, preşedintele giuleştenilor a ţinut să vorbească despre investiţiile făcute la clubul giuleştean: "Cei care au venit acum la Rapid, mă refer la acţionari, nu au venit pentru scurt timp" a explicat Ovidiu Burcă.

"Nimeni nu ne dă garanţii că schimbând o echipă lucrurile se vor schimba în bine. Am încercat să ajustăm totul din mers, pentru a crea concurenţă. Istoria recentă ne arată că o echipă care vine dintr-un alt eşalon, nu poate face imediat pasul spre următoarea ligă. Noi am făcut investiţii, poate mult prea mari, pentru ce se întâmplă în Liga 2, dar am făcut totul pentru ca an de an să fim competitivi" a mai declarat oficialul giuleştenilor, pentru Telekom Sport.

Rapid speră încă la o promovare din Liga 2 spre Liga 1. Gruparea giuleşteană a schimbat conducerea tehnică şi l-a numit pe Dan Alexa în locul lui Daniel Pancu: "Încă mai avem speranţe că putem recupera handicapul pentru a ne putea clasifica pe un loc care ne poate duce la promovare directă sau la baraj" a mai spus Burcă, la Telekom Sport.

Înainte de întreruperea Ligii 2, Rapid ocupa locul şase în clasament, cu 37 de puncte, dar la doar un punct distaţă de locurile doi şi trei, CS Mioveni şi Turri Turnu Măgurele. UTA e liderul campionatului cu 50 de puncte.

Afla mai multe despre: ovidiu burcărapid 

viewscnt
Articole similare