Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid câştigă, dar antrenorul este nemulţumit! Ce îl deranjează pe Adrian Iencsi după victoria în faţa pandurilor

Rapid câştigă, dar antrenorul este nemulţumit! Ce îl deranjează pe Adrian Iencsi după victoria în faţa pandurilor

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Adrian Iencsi, a reacţionat la finalul partidei câştigate de echipa sa, scor 2-1, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

Iencsi este supărat de faptul că echipa sa a primit un gol la o fază banală, în condiţiile în care Rapid a dominat jocul şi a avut o posesie net superioară adversarei.

”E o victorie importantă pentru noi, un scor strâns, nu? Am fost egalaţi în momente bune ale jocului, tocmai de aceea poate şi pentru băieţi a fost o frustrare. Am avut o posesie mult superioară faţă de adversar şi am primit un gol dintr-o simplă centrare. Aici sunt foarte supărat.

Am întâlnit un adversar imprevizibil. Nu cunoşteam adversarul, nu am avut posibilitatea să îi urmăresc la meciurile amicale. Am mai auzit voci, că va fi o echipă căreia să îi dăm trei, patru. Iată că nu a fost aşa, ne-au pus probleme.

Noi suntem într-o reformare, vreau să construiesc aici o echipă competitivă care să se bată de la egal la egal cu toţi adversarii. Acesta e lotul deocamdată. Doar dacă va apărea ceva, un jucător care consider eu că ne va ajuta, doar aşa. În rest, cam acesta e lotul.”, a declarat Adrian Iencsi, la finalul partidei dintre Rapid şi Pandurii.

Rapid - Pandurii s-a terminat 2-1, în Regie, într-un meci din etapa a doua din noul sezon al Ligii 2. Golurile partidei au fost înscrise de Pănoiu (28') şi Hlistei (60') pentru Rapid, respectiv Velcotă (33') pentru Pandurii.

Afla mai multe despre: rapidpandurii 

viewscnt
Articole similare