Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, ce lovitură! Giuleştenii şi-au adus un super atacant! ”Killerul” care a venit să promoveze cu formaţia alb-vişinie

Rapid, ce lovitură! Giuleştenii şi-au adus un super atacant! ”Killerul” care a venit să promoveze cu formaţia alb-vişiniegalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat oficial transferul lui Valentin Alexandru, unul dintre cei mai buni marcator din liga secundă în ultimii ani.

Transfer la Rapid! Giuleştenii l-au transferat pe Valentin Alexandru

Rapid a început campania de transferuri din această pauză competiţională prin achiziţionarea celui de-al treilea golgheter al ligii secunde, Valentin Alexandru, de la Gloria Buzău.

Valentin Alexandru (28 de ani) a fost de două ori golgheter al Ligii 2. Ultima dată la Buzău, unde a marcat 8 goluri şi a reuşit alte 8 pase decisive, Vali Alexandru este ”killer-ul” pe care il aştepta Daniel Pancu la echipă pentru a ataca promovarea.

Valentin a promovat cu Dunărea Călăraşi la finalul stagiunii 2017-2018, când a fost din nou golgheter al ligii secunde cu 23 de goluri marcate.
Este un vârf de careu,  care la Călăraşi a marcat 49 de goluri. A mai trecut în cariera sa pe la Pandurii Târgu Jiu, Academica, Chiajna sau Chindia. În Liga 2 a punctat de 58 de ori, fiind cel mai bun marcator al ultimelor sezoane din acest campionat. Telekom Sport a anunţat în exclusivitate în decembrie intenţiile giuleştenilor de a-l transfera pe Valentin Alexandru

„Sunt extrem de fericit să revin la Rapid, mi-am dorit foarte mult să intru în #FamiliaRapid, am ales cu sufletul, iar în vară sper să sărbătorim împreună promovarea”, a declarat noul atacant alb-vişiniu pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: valentin alexandrurapid 

viewscnt
Articole similare