Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - CFR Cluj | Trei ponturi la ”Derby-ul feroviar”

Rapid - CFR Cluj | Trei ponturi la ”Derby-ul feroviar”

Pariuri sportive

Comentarii

Rapid are în faţa cea mai în formă echipă din Superligă. CFR-ul lui Mandorlini a câştigat ultimele patru meciuri şi nu vrea să se oprească. Ardelenilor nu le va fi deloc uşor să se impună în Giuleşti, o demonstrează şi cotele la pariuri. Aproape sigur, ne aşteaptă un derby echilibrat.

Rapid - CFR Cluj, luni, 21:00, Orange Sport 1 

Remiza de la Galaţi (0-0) nu i-a picat deloc bine lui Bergodi, care a ratat şansa să urce Rapidul pe podium. Giuleştenii se pot revanşa în această etapă. Trei puncte cu CFR ar duce Rapidul pe locul 3, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, dar cu un golaveraj superior. Pe giuleşteni îi avantajează statistica. Au bătut-o de fiecare dată pe CFR pe noul stadion din Giuleşti. Ardelenii au de partea lor experienţa mai mare, dar şi parcursul fără greşeală din ultimele patru etape. CFR le-a învins pe ”U” Cluj, Botoşani, Voluntari şi Petrolul şi a marcat în total 12 goluri. Pentru că miza este mare,  nici Rapid, nici CFR nu ar trebui să rişte prea mult în prima repriză, aşa că X la pauză (cotă 2.05 la Betano) este un pariu care merită încercat. N-ar trebui să ne aşteptăm la un derby spectaculoas, iar cota 1.72 la Betano pentru sub 2.5 goluri este foarte bună

Petrila poate fi cheia 

Nimeni nu se aştepta ca Rapid să poate aduce de la CFR un jucător pe care Dan Petrescu îl considera cea mai mare speranţă din Gruia. E vorba de Petrila, care în şase meciuri la Rapid a reuşit deja două goluri şi două pase decisive. Chiar dacă aparţine în continuare de CFR, Petrila va avea, cu siguranţă, o motivaţie suplimentară ca să marcheze în poarta ardelenilor. Ca să nu ne avântăm prea mult, ar merita încercat un pariu special pe Petrila: cel puţin un şut pe poartă (cotă 1.87 la Betano).

Echipe probabile:

  • Rapid: Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Borja Valle , Emmers, Ioniţă II - Bamgboye, Rrahmani, Petrila
  • CFR Cluj: Sava - Mogoş, Ajeti, Cresic, Camora - Cvek, Tachtsidis, Deac - Otele, Avounou, Bîrligea

Afla mai multe despre: rapid cfr clujrapid cfr cluj ponturi pariuripariuri rapid cfr cluj 

viewscnt
Articole similare