Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, cu infirmeria plină după victoria cu Mioveni. Mihai Iosif: "Florică, Alami şi Supunaru au ieşit accidentaţi, Moise a jucat într-un picior!"

Rapid, cu infirmeria plină după victoria cu Mioveni. Mihai Iosif: "Florică, Alami şi Supunaru au ieşit accidentaţi, Moise a jucat într-un picior!"

Rapid

Comentarii

MIhai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit la finalul victoriei cu CS Mioveni din Cupa României şi a anunţat că giuleştenii au infirmeria plină după această partidă. "Miţă" a spus că nu mai puţin de patru jucători s-au accidentat şi a analizat şi prestaţiile din Liga 1, considerând că Rapidul nu a făcut meciuri proaste, ci doar reprize proaste.

Rapid, cu infirmeria plină după victoria cu Mioveni: "Florică, Alami şi Supunaru au ieşit accidentaţi, Moise a jucat într-un picior!"

Revenit pe bancă lângă echipă, chiar dacă nu a putut da indicaţii, Mihai Iosif a încercat să ţină moralul echipei sus, chiar dacă în campionat lucrurile nu au mers atât de bine în ultimele etape. Rapid a învins pe CS Mioveni, 1-0 după loviturile de departajare, după ce la finalul a 120 de minute a scorul a fost 0-0.

Luca Florică, Alami şi Cristi Săpunaru s-au accidentat în timpul meciului şi au trebuit schimbaţi, iar Romario Moise s-a lovit şi el, dar a tras şi a rămas pe teren.

"Suntem fericiţi că am câştigat, avem un meci dificl în campionat vineri. Am jucat cu o echipă bună, 120 de minute, penalty-uri. Un frig... parcă a venit toamna de-o dată. Un meci complicat, cu o echipă de Liga 1. Nu avem obiectiv câştigarea Cupei, dar cu siguranţă vom face tot ce putem ca să mergem mai departe. Am arătat bine în toate meciurile, poate a fost o repriză în campionat în care nu a fost aşa.

Am avut probleme, accidentările, dar per total cred că avem un parcurs bun. Florică, Alami, Săpunaru au ieşit accidentaţi, Moise a jucat într-un picior. Vineri e menajat că e suspendat, am preferat să joace azi.

(n.r - perioada din tribună) Grea, nu m-am regăsit, nici echipa nu s-a regăsit. Nu-mi plac clişeele, suntem un tot unitar. Trebuie să fim unii lângă alţii întotdeauna. Emoţia nu se poate stăpâni, toată banca ţipă, se zbate. Încerc să fiu cât mai ponderat, vedem ce va fi. Au fost reprize mai puţin reuşite. Nu e nicio criză, nu a fost. Am pierdut nişte puncte aiurea, dar cred că suntem pe locul 3 după nouă etape, nu spera nimeni la aşa ceva", a spus Mihai Iosif, după meci.

CS Mioveni - Rapid 0-0, 4-5 după loviturile de departajare, în Cupa României

Rapid s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins, la loviturile departajare, scor 5-4, pe CS Mioveni.

La loviturile de departajare, pentru CS Mioveni a ratat Rusu.

Tot marţi au ajuns în optimi FC Voluntari şi Minaur Baia Mare.
 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidcupa romanieireactie 

viewscnt
Articole similare