Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - Dinamo 18-0. Spectacol în fotbalul feminin. Rapidistele nu au avut milă de rivale

Rapid - Dinamo 18-0. Spectacol în fotbalul feminin. Rapidistele nu au avut milă de rivale

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut spectacol în derby-ul cu Dinamo, dar la fotbal feminin. Rapidistele le-au demolat cu duelul cu rivalele din Bucureşti.

Rapid, victorie la scor în derby-ul cu Dinamo, la fotbal feminin

Rapid a remizat, în deplasare, cu FCSB, scor 2-2, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii României la fotbal masculin.

În clasament, giuleştenii ocupă doar locul 5, cu 29 de puncte. Egalul cu rivalii a fost abia primul punct obţinut în acest play-off.

În schimb, situaţia este cu totul diferită la fotbal feminin. Echipa de fete a Rapidului a reuşit o victorie uluitoare contra rivalelor de la Dinamo, scor 18-0, în seria 4 a Ligii a treia la fotbal feminin.

Golurile au fost marcate de Carina Duican (5, 71), Iulia Iordache (13, 36), autogol (25), Alexia Cîrjan (29, 52, 65), Carla Stoian (32), Mara Banciu (43, 90), Georgiana Nicolae (45), Ziv Guttman (61, 73, 86), Cătălina Badea (62, 88), Maria Năstase (78), informează clubul Rapid, pe site-ul oficial.

Rapidistele şi-au mai învins rivalele de la Dinamo şi la începutul lunii martie, pe 7, cu scorul de 7-1. Acestea şi-au asigurat deja promovarea în liga secundă de fotbal feminin.

În clasamentul seriei 4 din Liga 3 la fotbal feminin, Rapid este pe primul loc, cu 39 de puncte şi golaveraj 94-6, în timp ce Dinamo este a cincea, cu doar două puncte şi un bilanţ de opt goluri marcate şi 92 primite.

Afla mai multe despre: rapidrapid femininfotbal femininsuperligarapid dinamo 

viewscnt
Articole similare