Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - Dinamo la baraj, variantă nebună pentru finalul sezonului din România! Dan Alexa recunoaşte: "Luăm în calcul acest lucru"

Rapid - Dinamo la baraj, variantă nebună pentru finalul sezonului din România! Dan Alexa recunoaşte: "Luăm în calcul acest lucru"

Rapid

Comentarii

Rapid - Dinamo a fost cândva un derby pentru titlu în Liga 1, dar situaţia a făcut în aşa fel încât cele două echipe au şanse mari să se întâlnească la barajul pentru promovare/retrogradare la finalul sezonului actual.

Dan Alexa, antrenorul lui Rapid, recunoaşte că această este o variantă plauzibilă şi este de părere că ar fi un meci exploziv, dacă va fi permisă intrarea spectatorilor pe stadion: "Cu siguranţă s-ar umple. Ar fi nebunie, luăm în calcul şi locul de baraj. Dacă s-ar juca cu spectatori, imaginaţi-vă ce ar fi", a declarat antrenorul giuleştenilor. 

Rapid face parte din play-off-ul pentru promovare din Liga a 2-a. Dan Alexa revine pe banca lui Rapid marţi seară, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, împotriva celor de la CS Mioveni, echipa antrenată de Claudiu Niculescu. Giuleştenii au intrat cu 19 puncte în play-off, şase mai puţine decât liderul UTA Arad. 

În schimb, Dinamo a învins-o duminică pe Academica Clinceni, scor 3-1, şi a scăpat de ultimul loc. Cu toate acestea, Dinamo este în continuare pe loc retrogradabil, cu 20 de puncte. 

Rapid are lot de Liga 1. Analiza scurtă făcut de Alexa

"Lotul este bun, echilibrat, mi-aş mai fi dorit 2-3 jucători, dar nu putem transfera acum. Putem promova cu lotul acesta, sunt convins că se poate asta. În Liga 1 sunt jucători care pot să crească, iar jucătorii cu experienţă pot să ajute echipa", a mai spus Dan Alexa. 

Afla mai multe despre: rapid - dinamodan alexa 

viewscnt
Articole similare