Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid – Dinamo, un derby pe toate fronturile. Va fi spectacol total înaintea marelui meci de pe Arena Naţională

Rapid – Dinamo, un derby pe toate fronturile. Va fi spectacol total înaintea marelui meci de pe Arena Naţională

Rapid

Comentarii

Mult aşteptatul derby Rapid - Dinamo promite, ca de fiecare dată, un adevărat spectacol plin de emoţie, curaj, pasiune şi susţinere necondiţionată.

Oricine a văzut cel puţin un duel între cele două echipe ştie că o astfel de întâlnire este întotdeauna memorabilă, pentru că jucătorii îşi dau viaţa pe teren şi luptă pentru victorie până la ultima secundă, fiind împinşi de la spate de două galerii extraordinare care cântă neîncetat şi se întrec în coregrafii care mai de care mai spectaculoase.

Evenimentul de sâmbătă este cu atât mai special cu cât confruntarea de pe Arena Naţională din Bucureşti începe cu un duel de FIFA pe PlayStation între echipele de eSports ale celor două formaţii, care vor da tot ce au mai bun pentru a ieşi învingătoare în patru meciuri de fotbal virtual care se vor disputa în dreptul băncilor de rezerve de pe terenul stadionului.

În prima partidă, cei mai buni jucători de FIFA ai celor două echipe îşi vor măsura forţele într-un duel unu la unu, urmând apoi un meci de doi la doi cu câte un jucător de FIFA şi o vedetă din ambele tabere. Lupta din fotbalul virtual va culmina cu o dispută 11 la 11 între echipele oficiale de Pro Clubs pe PlayStation, Rapid eSports şi VFC Dinamo, şi se va încheia cu un joc spectaculos 11 la 11 între cele mai bune vedete rapidiste şi cele mai talentate vedete dinamoviste.

Deşi accesul spectatorilor la meci va fi limitat şi de data aceasta la 30% din capacitatea stadionului, cele două formaţii au deschis larg porţile stadionului virtual, invitând suporterii să achiziţioneze câte 55 de mii de bilete de susţinere de fiecare echipă. Preţul unui bilet este de 5 lei, iar fondurile strânse de rapidişti vor fi folosite pentru dezvoltarea unui centru de gaming dedicat Rapid eSports şi pentru dotarea unor case de copii cu jocuri şi console, în timp ce dinamoviştii vor dona suma strânsă din vânzarea biletelor către SC Dinamo 1948 SA, în vederea ajutării clubului şi a grupelor de juniori.

BILETELE POT FI ACHIZIŢIONATE DE AICI

Cei care doresc să participe fizic la duelul echipelor din mediul virtual, de la ora 18:00, trebuie să achiziţioneze şi un bilet la meciul de fotbal Rapid - Dinamo de la ora 20:30.

De asemenea, cele doua echipe le-au pregătit susţinătorilor de acasă şi din tribune diverse surprize şi promoţii care pot fi consultate pe paginile lor dedicate eSports. Cei care nu vor putea ajunge la eveniment, vor putea urmări meciurile de FIFA pe PlayStation în direct pe toate platformele de streaming ale FC Rapid 1923 eSports şi Dinamo Bucureşti eSports.

Toate aceste detalii pregătite de actorii principali ai derby-ului anunţă o confruntare extrem de interesantă pe toate fronturile, urmând să avem parte de o atmosferă senzaţională creată de suporteri, de fairplay şi ambiţie din partea echipelor de eSports, totul culminând cu 90 de minute de luptă şi dăruire pe gazonul Arenei Naţionale. Spectacolul va fi asigurat, aşa că tot ce mai rămâne de făcut este să ne bucurăm de el, iar la final să învingă cei mai buni.

Lotul Rapidului:

  • Portari: Grigore Vlad, Pinciuc Alex Lucas (ambii pot juca şi fundaşi centrali)
  • Fundaşi: Mihai Mario, Butean Denis Gabriel, Avram Alberto
  • Mijlocaşi: Pătruţ Adrian-George, Ioniţă Marian-Suraj, Dumitru Iliuţă-Aurel, Farcaş Antonio-Ionuţ, Grigorescu Alex
  • Atacanţi: Laichici Adrian-Nicolae, Grigoraş Gabriel, Trâmbiţaş Robert Andrei

Articol scris de: Andreea Mădălina Tănase

Afla mai multe despre: rapiddinamo 

viewscnt
Articole similare