Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, fără căpitan în Liga 1. Ionuţ Voicu: ”A fost ultimul meci în tricoul Rapidului” Ce a spus despre promovarea giuleştenilor: ”Am trăit patru zile în una!”

Rapid, fără căpitan în Liga 1. Ionuţ Voicu: ”A fost ultimul meci în tricoul Rapidului” Ce a spus despre promovarea giuleştenilor: ”Am trăit patru zile în una!”

Rapid

Comentarii

ASU Politehnica Timişoara a remizat, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a 2-a, rezultat în urma căruia FC Rapid a promovat în primul eşalon. Giuleştenii au pierdut, 1-3 cu FCU Craiova 1948.

La finalul jocului cu FCU Craiova 1948, Ionuţ Voicu şi-a anunţat retragerea:

”Astazi a fost ultima partida in tricoul Rapidului. Sunt foarte mândru de tot ce am realizat pana acum. Rapid rămâne în inima mea! Sunt cel mai fericit om şi vă dau cuvântul meu că azi a fost cea mai grea promovare pe care am trait-o. M-am trezit la ora 7 şi am crezut că am trăit vreo 4 zile în una. Ce e mai frumos decât să te retragi cu o promovare? Am 37 de ani, de fapt eu m-am retras de vreo 4-5 etape. A fost dorinta mea, am vorbit cu Miţă (n.r Mihai Iosif, antrenorul Rapidului) şi i-am spus că nu mă mai simt atât de motivat şi niciodată in toată cariera mea nu am putut să mă pun pe mine mai presus decat echipa” a spus Voicu, la finalul jocului.

Voicu (36 de ani) s-a născut la Alexandria şi a jucat în cariera sa la FC Argeş, Rulmentul, Inter Gaz, FC Braşov, Mioveni, Rapid, Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş. 

Afla mai multe despre: ionuţ voicu 

viewscnt
Articole similare