Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, fără galerie la meciul cu CFR Cluj: "Va fi foarte greu. Ei au fost plusul nostru de până acum"

Rapid, fără galerie la meciul cu CFR Cluj:  "Va fi foarte greu. Ei au fost plusul nostru de până acum"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti se va duela, duminică, de la ora 20:30, cu CFR Cluj, în etapa cu numărul 12 din Liga I.

Adrian Matei, antrenorul din acte al echipei Rapid, a prefaţat duelul cu CFR Cluj de duminică.

Rapid nu va beneficia de sprijinul galeriei, după ce Peluza Nord a anunţat că nu va participa la meciul cu CFR Cluj, pe fondul restricţiilor privind pandemia de coronavirus.

De asemenea, meciul va avea loc in deplasare, la Mioveni.

"Cred că va fi un meci greu. Pentru că jucăm intr-o mini deplasare, că nu putem spune că jucăm acasă. Nu vom avea in totalitate suporterii cu noi pentru că sunt restricţii la care trebuie să ne supunem. Iar când joci cu campioana ai nevoie.

Fără ei va fi foarte greu. Eu sper să ne facem treaba. Ne afectează mai degrabă faptul că nu sunt suporteri, nu faptul că jucăm la câţiva km de Bucureşti. Nu am o situaţie concretă, fiecare face ce vrea in legătură cu vaccinul. Deocamdată nu s-a intâmplat ce este la FCSB. 

Intâlnim campioana, dacă asta inseamnă că e cea mai bună, atunci da. 

Mioveni sau Giurgiu au fost variantele. Am ales Mioveni. De regulă echipa de pe primul loc se presupune că e cea mai puternică. 

In fiecare săptămână ne pregătim la maxim. Nu s-a decis lotul momentan", a declarat Adrian Matei, la conferinţa de presă. 

"Suporterii vor lipsi, ei au fost plusul nostru faţă de alte echipe"

 

Rareş Ilie, jucătorul echipei din Giuleşti, a fost şi el prezent la conferinţa de presă şi a mărturisit: "Jucăm cu campioni, nu jucăm acasă şi asta inseamnă nu va fi uşor. Suporterii vor lipsi, ei au fost plusul nostru faţă de alte echipe.

Nu vreau să imi dau părerea legată de vaccin. Dar mi se pare corect ce au decis suporterii. Legat de vaccin, nu vreau să imi dau cu părerea. Fiecare face ce vrea, cum consideră. 

E puternică CFR, dar nu cred că e nimeni de nebătut".

Rapid are cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. CFR Cluj este liderul clasamentului, cu trei victorii la rând.

Rapid - CFR Cluj, duelul ‘feroviarilor’, nu s-a mai jucat din 2015.

Afla mai multe despre: rapidadrian mateicfr cluj 

viewscnt
Articole similare