Experiențe împreună.
You are here:

Rapid, gata să facă un super transfer dacă promovează în Liga 1. Un jucător cu 67 de selecţii la naţională, chemat în Giuleşti: "Îi vom face o ofertă"

Rapid, gata să facă un super transfer dacă promovează în Liga 1. Un jucător cu 67 de selecţii la naţională, chemat în Giuleşti: "Îi vom face o ofertă"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a dezvăluit că se gândeşte să îi facă o ofertă lui Gabriel Tamaş (36 de ani), dacă formaţia giuleşteană revine în Liga 1.

Pancu, care nu a acceptat deocamdată propunerea Rapidului de a fi preşedintele clubului, este la curent cu situaţia lui Gabriel Tamaş, al cărui contract cu Astra Giurgiu expiră pe 30 iunie şi poate fi transferat gratis. Transferat vara trecută, Tamaş a avut evoluţii solide în această ediţie a Ligii 1, adunând 20 de meciuri şi un gol marcat.

"Cu siguranţă da (n.r. - dacă se gândeşte la transferuri), dar până nu promovăm, nu are rost să ne gândim la lucrurile astea. Rapid în Liga 1, pe un stadion nou, are nevoie şi de o echipă, chiar dacă nu de o echipă foarte bună, cel puţin de 2-3 jucători care să aducă publicul la stadion.

Am rămas prieteni peste ani, îmi pare rău că nu a îmbrăcat tricoul Rapidului până acum, dar încă nu e timpul pierdut şi mai are timp. E un jucător, pe lângă valoarea lui fotbalistică, cu sufletul lui mare, s-ar integra perfect în Giuleşti. Da, am citit (n.r. - că Tamaş devine liber de contract pe 30 iunie). Doamne ajută să fim noi în prima ligă şi după aia mai vedem. Cu siguranţă, dacă ar fi liber de contract, m-aş gândi la lucrul acesta (n.r. - să îi facă o ofertă)", a declarat Daniel Pancu, pentru Telekom Sport.

  • 67 de selecţii şi trei goluri are Tamaş la echipa naţională
  • 300.000 de euro este cota fundaşului care va împlini 37 de ani în noiembrie

Costel Pantilimon, o altă variantă pentru Rapid?

Cât despre faptul că portarul Costel Pantilimon, în prezent la Omonia Nicosia, a afirmat că ar fi încântat să lucreze cu Dan Alexa, Daniel Pancu a spus: "Iar un nume mare, imens al fotbalului românesc din ultimul deceniu. Îmi spui lucruri în premieră, deci Rapidul atrage şi va atrage întotdeauna, mai ales în situaţia cu noul stadion înseamnă că nu vom duce lipsă din a alege jucătorii potriviţi pentru Rapid".

viewscnt
Articole similare