Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid le-a transmis că îi vrea pentru a promova în Liga 1. Un preferat al suporterilor recunoaşte: "Am fost doriţi. Vedem din vară"

Rapid le-a transmis că îi vrea pentru a promova în Liga 1. Un preferat al suporterilor recunoaşte: "Am fost doriţi. Vedem din vară"

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut tot posibilul în iarnă pentru a asigura un lot cu care să atace promovarea în Liga 1 în această primăvară. Giuleştenii le-au transmis fraţilor Herea, Ovidiu (36 de ani) şi Claudiu (31 de ani), că sunt doriţi înapoi. "Uşa" a rămas deschisă pentru următoarea perioadă de transferuri.

Ovidiu şi Claudiu Herea puteau ajunge în iarnă la Rapid

Rapid e pe locul secund în playoff-ul Ligii 2, cu 46 de puncte, şi are şanse mari de a promova direct în Liga 1, alături de liderul FC U Craiova, care are 49 de puncte. Mioveni, cu 42 de puncte, şi Dunărea Călăraşi, cu 39 de puncte, ocupă locurile de baraj. 

În ultima perioadă de transferuri, clubul din Giuleşti a dat încă un asalt pentru a-i transfera pe Ovidiu şi Claudiu Herea. În cele din urmă, mutarea s-ar putea realiza în vară, atunci când Rapid ar putea fi în Liga 1. 

"Au luat o opţiune serioasă pentru promovare şi Rapid, şi Craiova (n.r. - FC U Craiova). Ele vor promova în Liga 1, din ce am văzut eu că s-a jucat în acest playoff. Deja Rapid s-a desprins la patru puncte de Mioveni. După o etapă, două ne vom da seama cu siguranţă că ele vor promova, Rapid şi Craiova. Este o ligă incomodă (n.r. - Liga 2). Nu sunt spaţii aşa mari ca în Liga 1, nu se lucrează aşa mult tactic. Din punctul meu de vedere, în Liga 1 e mult mai uşor. 

Am petrecut acolo şapte ani de zile, poate cea mai frumoasă perioadă din cariera mea. Au fost discuţii şi în iarnă cu ei, dar aveam contract cu Metaloglobus. Trebuia să plec şi eu şi fratele meu (n.r. - Claudiu Herea). Am fost doriţi amândoi. Visul meu este să mă retrag de la Rapid. Că se va putea sau nu acest lucru, rămâne de văzut. Din vară vom vedea ce variante vor fi", a declarat Ovidiu Herea pentru Look Sport. 

Ovidiu şi Claudiu Herea au pierdut "finala" pentru playoff-ul Ligii 2. Cei doi fotbalişti de la Metaloglobus au fost învinşi de Rapid în ultima etapă din sezonul regular. 

Ovidiu Herea este unul dintre cei mai apreciaţi foşti fotbalişti de la Rapid, unde a jucat între 2007 şi 2013. Fratele său, Claudiu, a jucat un an în Giuleşti, între 2013-2014. 

 

 

Afla mai multe despre: rapid bucurestiovidiu hereaclaudiu herea 

viewscnt
Articole similare