Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. EXCLUSIV Dan Alexa: ”Un mare câştig, un fotbalist de mare valoare”

Rapid, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. EXCLUSIV Dan Alexa: ”Un mare câştig, un fotbalist de mare valoare”

Rapid

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Dan Alexa a vorbit despre posibilitatea ca Gabriel Tamaş să ajungă la Rapid.

”Până în acest moment ne este greu să facem o strategie. Vom vedea ce se va întâmpla în acest play-off şi apoi ne vom gândi la jucătorii importanţi. Cine nu şi-i doreşte pe Tamaş, pe Budescu, pe Radunovic? Sunt jucători foarte buni care ar juca la orice echipă din România. E un jucător de valoare, chiar dacă are vârsta pe care o are. Gabi Tamaş poate să mai joace liniştit încă doi ani în Liga I” a explicat Alexa, pentru Telekom Sport.

”Îmi doresc foarte mult să promovăm şi să putem să ne gândim la astfel de achiziţii. Să îl aduci pe Gabi Tamaş la Rapid ar fi un mare câştig. Este unul dintre cei mai buni fundaşi români” a mai spus Alexa.

Antrenorul Rapidului nu îl consideră pe Tamaş dinamovist sau stelist: ”Îmi e greu să spun de Gabi Tamaş dacă e dinamovist, stelist sau rapidist, pentru că el pe unde a fost a fost la fel. A dat totul. În primul rând e un profesionist desăvârşit” a mai declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport. 

Gabriel Tamaş a jucat pentru Dinamo, FCSB şi CFR Cluj, astfel că Rapid ar putea fi al patrulea mare club pe care îl bifează în România. Tamaş are 67 de selecţii în prima reprezentativă şi trei goluri.

Afla mai multe despre: dan alexagabriel tamaş 

viewscnt
Articole similare