Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid mai pregăteşte o super mutare! ”Acolo e ca acasă!” Anunţ important despre favoritul fanilor giuleşteni

Rapid mai pregăteşte o super mutare! ”Acolo e ca acasă!” Anunţ important despre favoritul fanilor giuleşteni

Rapid

Comentarii

Rapid l-a transferat pe Valentin Alexandru, unul dintre golgheterii din fotbalul românesc în ultimii ani. Acum îl aşteaptă şi pe Alex Ioniţă.


După Valentin Alexandru, Rapid l-ar putea aduce şi pe Alex Ioniţă. Transferul lui Alexandru Ioniţă de la Craiova la Rapid depinde de mai multe detalii, inclusiv de dorinţa fotbalistului care a venit în Bănie de la CFR Cluj.

Daniel Niculae spune că o astfel de mutare poate ajuta enorm gruparea din Giuleşti şi speră că Ioniţă va ajunge la echipa sa de suflet, adică în locul unde ”se simte ca acasă”:

”Cu siguranţă lui Ioniţă i-ar prinde bine o întoarcere la Rapid, dar problema în cariera lui este el. Totul va depinde de el. Într-adevăr, acolo se simte acasă, cu toţii ne simţim acasă, dar trebuie să facă şi el un efort mai mare. Ca să nu lase talentul pe care îl are să treacă pe lângă el” a mărturisit Daniel Niculae.

Despre situaţia prin care trece gruparea giuleşteană, Daniel Niculae a mai adăugat: ”Ar fi fost ideal să vină cineva şi să salveze clubul aflat în faliment, ar fi fost ideal. Din păcate nu s-a putut şi sunt foarte puţini oameni care se mai implică în fotbalul din România, din diferite motive. Vorbim despre societăţi care pot să devină profitabile, dar noi nu avem 6 stadioane în condiţii bune, care pot organiza anumite competiţii europene. De fapt, întreaga societate este... iar fotbalul este oglinda societăţi” consideră fostul mare atacant din Giuleşti.

Afla mai multe despre: daniel niculaealex ioniţă 

viewscnt
Articole similare