Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid mai vrea transferuri după ce i-a repatriat pe Săpunaru, Morais şi Grigore: "Mai sunt câteva nume, perioada e deschisă!"

Rapid mai vrea transferuri după ce i-a repatriat pe Săpunaru, Morais şi Grigore: "Mai sunt câteva nume, perioada e deschisă!"

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae (38 de ani), preşedintele Rapidului, a anunţat că echipa din Giuleşti nu se va opri din transferuri după ce i-a adus pe Jr. Morais, Critian Săpunaru sau Dragoş Grigore.

Rapid nu se opreşte din transferuri!

La conferinţa de prezentare oficială a celor doi, Morais şi Săpunaru, Daniel Niculae a vorbit, printre altele, şi despre ce urmează pentru "vişinii". Preşedintele din Giuleşti a anunţat că Rapidul trebuie să-şi definitiveze lotul, dar acest lucru nu se poate pe termen scurt şi va profita de faptul că perioada de transferuri e deschisă până în luna septembrie.

"A fost o perioadă destul de lungă de negocieri, asta nu înseamnă că nu am vorbit cu foarte mulţi jucători. Mai sunt câteva nume, dar perioada e deschisa pana la inceputul lui septembrie. Chiar dacă ideal era să ne definitivăm lotul la începutul pregătirii, din păcate nu se poate în fotbalul modern", a spus Daniel Niculae, la conferinţa de presă.

Până acum, Rapid i-a transferat pe Claudiu Belu, Alexandru Albu, Nicolae Carnat, Ljuban Crepulja, Jr. Morais, Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore.

Afla mai multe despre: daniel niculaetransferurirapid 

viewscnt
Articole similare