Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, nerăbdătoare să ajungă în cupele europene: ”Prefer să joc din trei în trei zile decât să ne antrenăm o săptămână” | EXCLUSIV

Rapid, nerăbdătoare să ajungă în cupele europene: ”Prefer să joc din trei în trei zile decât să ne antrenăm o săptămână” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Dragoş Grigore a comentat evenimente recente ce au avut loc la Rapid. Fundaşul central de 35 de ani s-a bucurat pentru golul reuşit de Marko Dugandzic, noul său coleg, în faţa rivalilor de la FCSB şi a prefaţat duelul cu Universitatea Craiova din Superligă.

Rapid a câştigat derby-ul cu FCSB, scor 2-0, iar Marko Dugandzic, venit de la CFR Cluj, a marcat chiar la debutul său pentru formaţia lui Adrian Mutu.

Dragoş Grigore, veteranul din centrul defensivei, a fost bucuros pentru prestaţia reuşită de noul său coleg, dar a transmis un avertisment cu privire la meciurile următoare.

”De aceea a fost adus aici, să îşi demonstreze calităţile, să arate că merită să îmbrace tricoul Rapidului. Mă bucur pentru el că la debut a şi marcat, cu atât mai mult cu cât a fost şi contra rivalei noastre eterne, FCSB. 

Era important pentru el, pentru noi şi pentru suporteri să câştigăm acest meci. Ne bucurăm că am reuşit, dar nu trebuie să ne oprim aici. E drum lung. Dacă vom sta şi vom trăi cu acest meci, vom avea de suferit”, a declarat Grigore, pentru Orange Sport.

”Săgeţi” către echipele româneşti din cupele europene: ”La noi în Romania e de când lumea şi pământul cu jocurile din trei în trei zile”

De asemenea, Dragoş Grigore a vorbit şi despre duelul cu Universitatea Craiova, care va avea loc duminică, 31 iulie, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Până la duelul cu giuleştenii, formaţia din Bănie mai are de jucat manşa retur din turul doi preliminar din Conference League, cu albanezii de la Vllaznia, prilej pentru fundaşul Rapidului de a-i ”înţepa” pe olteni.

”Prefer să joc din trei în trei zile decât să ne antrenăm o săptămână. La noi în Romania e de când lumea şi pământul cu jocurile din trei în trei zile.

Important e să fim noi pregătiţi şi să intrăm cu dorinţa de a câştiga acest meci.

Atuul Rapidului e unul singur: grupul. Din punctul meu de vedere, e cel mai important lucru în îndeplinirea unui obiectiv măreţ”, a adăugat fundaşul central al giuleştenilor. 

După două etape scurse din Superligă, Rapid a acumulat trei puncte, cele obţinute cu FCSB. În prima etapă a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1.

Afla mai multe despre: rapiddragos grigore 

viewscnt
Articole similare