Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie la scor obţinută de Rapid. Giuleştenii s-au distrat cu Pandurii Târgu Jiu

VIDEO | Victorie la scor obţinută de Rapid. Giuleştenii s-au distrat cu Pandurii Târgu Jiu

Liga 2

Comentarii

Rapid a trecut peste perioada slabă de rezultate, iar acum a bifat a doua victorie consecutivă. Giuleştenii s-au impus cu 4-0 în faţa ultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu.

După ce etapa trecută a învins-o pe Mioveni cu 5-1, Rapid a marcat de patru ori cu ultima clasată din Liga a II-a. Hlistei a reuşit o "dublă", iar Drăghiceanu şi Labeau şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.


LIVE VIDEO | RAPID - PANDURII, SÂMBĂTĂ, ORA 12:00 

Rapid a reuşit miercuri, la Mioveni, prima victorie după patru etape cu înfrângeri şi egaluri pentru elevii lui Daniel Pancu. Victoria cu CS Mioveni, fostul lider din liga secundă, a fost una autoritară, rapidiştii marcând cinci goluri, iar două dintre ele fiind cu totul şi cu totul speciale. 

Victoria din etapa precedentă i-a adus pe rapidişti pe locul 6 în Liga a 2-a, dar şi cu două meciuri în minus. În schimb, Pandurii Târgu Jiu este "cenuşăreaşa" campionatului. Gorjenii ocupă locul 19, ultimul, după ce Daco-Getica s-a retras. 

Patru înfrângeri consecutive are fosta participantă din UEFA Europa League, ultima fiind un 0-5 sec, pe terenul celor de la Farul Constanţa. De altfel, Pandurii a câştigat un singur meci în acest sezon şi are cel mai slab atac din campionat. 

Afla mai multe despre: rapidpanduriiliga 2 

viewscnt
Articole similare