Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid pleacă din Giuleşti! Mihai Stoica a dezvăluit unde vor juca giuleştenii meciurile importante din sezonul următor | EXCLUSIV

Rapid pleacă din Giuleşti! Mihai Stoica a dezvăluit unde vor juca giuleştenii meciurile importante din sezonul următor | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid nu va juca în Giuleşti toate partidele considerate ”acasă” din următorul sezon. Mihai Stoica a dezvăluit că formaţia de sub Grant s-a decis ca partidele cu FCSB de la anul să se joace pe Arena Naţională, datorită numărului mult mai mare de suporteri ce pot asista la partidele importante.

Rapid va juca meciurile tari pe Arena Naţională! Gigi Corsicanu a confirmat spusele lui Mihai Stoica: ”Noi avem cuvânt”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a spus că Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord FCSB, a ajuns la un acord cu liderii galeriei rapidiste, iar din sezonul următor, ambele facţiuni vor beneficia de o peluză întreagă la derby-uri.

”Noi avem mai mult de 30.000 de bilete vândute la meciul cu Rapid, la ora asta. Va fi sold-out, 42.000, cred. Deci vreo 12.000 în peluză şi din 55... Da, cam pe acolo. L-am auzit pe domnul Angelescu, care a zis că ultimul meci se joacă în Giuleşti şi că şi dacă şi-ar dori să dea peluza suporterilor noştri acolo e zona familly.

Lucrăm după regulament, iar de la anul ştiu că a fost o discuţie între Gheorghe Mustată şi liderii rapidişti, ca la anul să fie peluză cu peluză, reciprocitate, la suporteri, că au spus că vor juca doar pe Arena Naţională meciurile cu noi, dar asta de la anul”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei din Giuleşti, a dezvăluit că a avut o discuţie cu Bocciu, iar liderii Peluzei Nord au căzut de comun acord ca Rapid să joace toate meciurile importante din sezonul viitor considerate ”acasă” pe Arena Naţională, urmând ca oaspeţii să beneficieze de o peluză întreagă.

Rapid se mută din Giuleşti! Gigi Corsicanu a făcut anunţul: ”Derby-urile se vor juca pe Arena Naţională!”

”În viitor, la partidele din sezonul următor, am făcut o înţelegere, vom juca toate meciurile importante, precum cele cu Steaua (n.r. -FCSB), Dinamo, Craiova, Petrolul, pe Arena Naţională, în măsura în care se vor putea disputa acolo.

Când noi vom fi gazde şi vom juca pe Arena Naţională, le vom acorda o peluză întreagă oaspeţilor, ceea ce aşteptăm şi noi să primim la schimb. Noi avem cuvânt, suntem oameni serioşi, nu se mai pune problema să semnăm,

(n.r. Rămâne acest lucru valabil şi când se va întoarce Bocciu?) Da, bineînţeşes! Eu cu Liviu (n.r. Bocciu) avem acelaşi punct de vedere. Nu se pune problema să avem idei diferite”, a spus Gheorghe Răducan, la Fanatik.

 

Afla mai multe despre: rapidfcsbmihai stoicagigi corsicanu 

viewscnt
Articole similare