Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - Ripensia 0-0. Un nou pas greşit făcut de rapidişti în Liga 2

Rapid - Ripensia 0-0. Un nou pas greşit făcut de rapidişti în Liga 2

Fotbal

Comentarii

După înfrângerea cu Csikszereda, Rapid nu i-a putut învinge pe bănăţeni în etapa a 14-a a Ligii 2. Giuleştenii se află acum pe poziţia a 7-a.

Echipa lui Daniel Pancu s-a împiedicat de una dintre codaşele eşalonului secund, fiind la al doilea meci în care nu reuşeşte să marcheze pe teren propriu în acest campionat. La debut, alb-vişinii remizau alb în compania Farului. Ripensia, la rândul ei este la al patrulea egal în ultimele cinci deplasări, interval în care a fost învinsă doar de Farul. Următorul meci pentru roş-galbeni este tot pe teren străin, în faţa fostului lider Turris Turnu Măgurele. În schimb, rapidiştii se vor duela runda următoare cu Sportul Snagov. 


FINAL | Rapid - Ripensia 0-0

Echipele de start 

RapidAchiriloaie - Voicu, Manole, Mallo, Oanea - Alami, Piriz, Cârstocea - Şefer, Labeau, Hlistei

Ripensia: Dobre - Lungu, Tînc, Apro, Toma - Burdeţ, Stoi - Monea, Neagu, Chera - Voinea 


LIVE VIDEO | Rapid - Ripensia, sâmbătă, ora 12.00, Telekom Sport 1

”Sunt sigur că mâine veţi vedea o îmbunătăţire în jocul nostru, sunt absolut sigur de lucrul ăsta, dar când trecem printr-o perioadă din asta e foarte important să adunăm puncte, pentru că ele contează la final”, a spus Daniel Pancu la o conferinţă de presă.

Stadionul din Regie nu se prezintă prea bine. Rapidiştii întâmpină probleme serioase.

”Au reapărut coropişniţele dar încercăm să ne antrenăm pe el, să îl cunoaştem cât mai bine pentru că până la urmă ne incomodează. Poate dacă ştiam de calitatea asta a gazonului, la strategia noastră poate am fi căutat să transferăm un vârf puternic, cu talie, care să câştige duelurile aeriene”, a mai spus Pancu.

Etapa precedentă Rapid a pierdut pe terenul celor de la Csikszereda, în timp ce Ripensia a făcut scor, pe teren propriu, cu Daco-Getica (7-2). Giuleştenii ocupă locul opt (20 puncte) în clasamentul Ligii 2, în timp ce timişorenii se află pe 11 (16 puncte).

Afla mai multe despre: rapidliga 2,  

viewscnt
Articole similare