Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid s-a reunit şi va lupta să ajungă în Liga 1. Ionuţ Voicu crede în promovarea giuleştenilor "Anul ăsta avem prima şansă”

Rapid s-a reunit şi va lupta să ajungă în Liga 1. Ionuţ Voicu crede în promovarea giuleştenilor "Anul ăsta avem prima şansă”

Rapid

Comentarii

Rapid s-a reunit după perioada de vacanţă din iarnă şi a început cantonamentul la Coresi. Giuleştenii vor lupta pentru a promova în acest sezon de Liga a doua.

FC Rapid s-a reunit şi va lupta să ajungă în Liga 1

Echipa Rapidului s-a reunit astăzi după o perioada de vacanţă, care a durat o lună. Lotul giuleştenilor a început antrenamentele în baza din Coresi, iar pentru a doua parte a sezonului din Liga a doua, aceştia se vor pregăti în număr de 29 de fotbalişti.

Antrenamentele au loc la Coresi, deoarece se fac eforturi mari pentru întreţinerea gazonului de pe stadionul din Regie. Următoarea perioadă de pregătire se va desfăşura la o altă bază sportivă.

Lotul echipei Rapid

Cei 29 de fotbalişti vor fi antrenaţi de Nicolae Grigore, iar aceştia sunt:

Portari: Virgil Drăghia, Horaţiu Moldovan, Harrison Devenish-Mears şi Valentin Mărgărit.

Fundaşi: Ionuţ Voicu, Mircea Leasă, Anestis Nastos, Cristian Ignat, Alexandru Dandea, Radu Crişan, Alexandru Catrici, Luca Florică, Enrichi Finica, Lucian Goge şi Alexandru Săbăngeanu (în probe).

Mijlocaşi: Amir Jorza, Rareş Lazăr, Bogdan Barbu, Ştefan Pănoiu, Octavian Ursu, Antonio Sefer, Marian Drăghiceanu, Rareş Ilie, Cătălin Hlistei, Daniel Benzar şi Alin Fică.

Atacanţi: Alexandru Ioniţă, Emmanuel Ernest şi Adrian Bălan.

De la reunire au lipsit Ştefan Ciuculescu şi Raul Costin, aceştia fiind încă în vacanţă pentru încă şapte zile.

Echipa se va mai antrena o perioadă în Bucureşti, după care vor merge într-un cantonament de 10 zile la Snagov.

Primul meci pe care îl vor avea giuleştenii va fi în jurul zilei de 20 februarie, urmând ca Rapid să-i întâlnească pe Ripensiei Timişoara, în etapa cu numărul 16 din Liga 2.

Ionuţ Voicu crede în promovarea giuleştenilor

Ionuţ Voicu a vorbit la o conferinţă de presă despre următoarea perioadă a lui Rapid şi despre obiectivele echipei din Liga 2. Fundaşul de 36 de ani, a fost întrebat despre antrenamentele pe care le vor avea, despre transferurile echipei şi despre promovarea Rapidului în Liga 1. 

"Sper să fie semn bun, sper să ne pregătim bine, fără accidentări, fără covid şi să promovăm, ăsta e singurul obiectiv al nostru. În Liga a doua o să fie mai greu, o să avem terenuri grele, o să ne adaptăm şi o să încercăm să câştigăm fiecare meci.", a spus Ionuţ Voicu.

"Transferurile sunt foarte bune, băieţii sunt de calitate, i-am avut advesari, a fost şi colegul nostru Ioniţă, s-a reîntors, sperăm să îi integrăm cât mai repede şi ei să dea randamentul cel mai bun. Pentru el e un lucru bun şi sunt sigur că Ioniţă ne va ajuta foarte mult.", a mai spus Voicu.

"Aş fi foarte foarte mândru că am putut să fac parte din istoria acestui club, şi cred că anul ăsta avem prima şansă la promovare cu noul staff dacă ne pregătim bine şi fără accidentări sunt sigur că putem să îi depăşim pe Craiova în play off.", a adăugat fundaşul lui Rapid.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare