Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid se pregăteşte pentru Liga 1 cu transferuri de marcă: ”Trebuie să aducem jucători experimentaţi”

Rapid se pregăteşte pentru Liga 1 cu transferuri de marcă: ”Trebuie să aducem jucători experimentaţi”

Fotbal intern

Comentarii

Miţă Iosif, invitat în studioul Look Sport, a discutat despre politica de transferuri a Rapidului, înainte de revenirea în Liga 1.

Rapid a reuşit să revină în Liga 1 după o absenţă de şase ani, iar Miţă Iosif pregăteşte o campanie de transferuri amplă. Antrenorul giuleştenilor a recunoscut că echipa are nevoie de întăriri pentru a supravieţui în prima divizie, în special de jucători experimentaţi în campionatul nostru.

Printre fotbaliştii doriţi de Rapid a fost şi Stefan Ashkovski, însă macedoneanul ar fi ales-o pe Sepsi peste formaţia ”alb-vişinie”. Însă Iosif nu s-a lăsat descurajat şi a dezvăluit că formaţia sa pregăteşte mai multe veniri, dar şi câteva plecări, pe lângă cele confirmate până acum.

Rapid se pregăteşte pentru Liga 1 cu transferuri de marcă

”Trebuie să completăm lotul, este ceva superior. Trebuie să aducem jucători experimentaţi care să facă faţă la Liga 1. (n.r. despre ratarea transferului lui Ashkovski de la FC Botoşani) La fotbal vin jucători, se discută. Suntem în discuţii cu fel şi fel de jucători. Când vom semna un jucător va fi anunţat, sub nicio formă nu vom merge pe speculaţii.

Lui Drăghiceanu i s-a terminat contractul, iar Benzar şi Jorza au plecat de comun acord. Vor mai fi plecări, dar cu siguranţă vor fi mai multe veniri. Avem o strategie bine pusă la punct şi vom şti cu cine ne strângem mâna. Cu cei cu care am jucat în Liga 2 sunt speciali, sunt eroi”, a declarat Miţă Iosif, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: rapidmiţă iosiftransferuri rapidliga 1rapid liga 1 

viewscnt
Articole similare