Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid şi-a anunţat lotul pentru următorul sezon! Cu cine atacă giuleştenii promovarea în Liga 1

Rapid şi-a anunţat lotul pentru următorul sezon! Cu cine atacă giuleştenii promovarea în Liga 1

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a anunţat prin intermediul paginii sale de Facebook care sunt jucătorii prezenţi la reuniunea lotului.

Giuleştenii au anunţat că se bazează pentru noul sezon din Liga 2 pe 24 de jucători, la care se adaugă alţi patru fotbalişti, dintre care doi învoiţi şi alţi doi se vor alătura lotului marţi.

Astfel, lotul alb-vişiniilor arată în felul următor:

Portari: Virgil Drăghia (30 de ani), Alex Tătaru (18 ani), Harrison Devenish (23 de ani).

Fundaşi: Ionuţ Voicu (36 de ani), Robert Băjan (24 de ani), Cristian Ignat (17 ani, promovat de la Rapid II), Enrichi Finica (18 ani), Alexandru Catrici (18 ani), Bogdan Manole (23 de ani), Paul Copaci (21 de ani, se va alătura lotului marţi), Tano Bonnin (30 de ani, învoit).

Mijlocaşi: Marian Drăghiceanu (21 de ani), Ştefan Pănoiu (17 ani), Alin Cârstocea (28 de ani), Alexandru Dulca (23 de ani), Amir Jorza (21 de ani), Rareş Lazăr (21 de ani), Saifeddine Alami (27 de ani), Cătălin Hlistei (25 de ani, se va alătura lotului marţi), Sandro Djuric (26 de ani, învoit), Lucian Goge (mijlocaş, 28 de ani), Vlad Ghineţ, Rareş Ilie (ambii mijlocaşi, veniţi de la Rapid II).

Atacanţi: Antonio Sefer (20 de ani), Gabriel Toma (19 ani, revenit de la Dunărea Călăraşi), Gabriel Dodoi (21 de ani, revenit de la CSM Reşiţa), Valentin Alexandru (28 de ani), Nichifor Georgescu (venit de la Rapid II).
 

Afla mai multe despre: rapidliga 1liga 2 

viewscnt
Articole similare