Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid şi U Craiova se bat pe transferul vedetei din Liga 1! "E adevărat". Gigi Becali a fost aproape să-l aducă la FCSB | EXCLUSIV

Rapid şi U Craiova se bat pe transferul vedetei din Liga 1! "E adevărat". Gigi Becali a fost aproape să-l aducă la FCSB | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cu sezonul aproape încheiat, cluburile din Liga 1 se gândesc deja la următoarea stagiune. Echipe importante au pus ochii pe cel mai important jucător de la Astra: Valentin Gheorghe.

Rapid şi U Craiova se luptă pentru vedeta Astrei!

Valentin Gheorghe a retrogradat cu Astra în Liga 2, dar nu duce lipsă de oferte importante pe numele său. Cotat la 900 de mii de euro de site-ului transfermakt.com, Gheorghe a avut parte de un nou sezon bun la Astra: mijlocaşul a fost golgheterul giurgiuvenilor cu 9 goluri marcate!

  • Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 24 de ani a jucat în sezonul 2020 – 2021 din Liga 1 în 36 de meciuri.
  • Valentin Gheorghe a făcut pasul către echipa mare a celor de la Astra Giurgiu în iulie 2016, după ce între iulie 2015 – iunie 2016 a jucat pentru CS Afumaţi.

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, îl doreşte pe Valentin Gheorghe, vedeta Astrei. Oltenii nu sunt singurii care se bat pe semnătura jucătorului. Rapidul, noua promovată din Liga I, l-ar avea pe listă de săptămâni bune.

Jucătorul Valentin Gheorghe a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

- Bună Vali. Cum a fost acest final de an? Din exterior a părut foarte extenuant..
- A fost un an greu şi epuizant atât fizic cât şi psihic din cauza faptului că au fost meciuri din 3 in 3 zile .. iar timpul de recuperare a fost foarte scurt.

- Tu eşti de ani buni la Astra. Ai fost acolo şi când echipa era pe val, dar şi acum când a ajuns în prăpastie. Cum ai trăit totul tu ca şi jucător?
- Da, am trăit, de exemplu, momente frumoase anul trecut când am terminat pe podiu. Diferenţă mare în comparaţie cu anul acesta în care am ajuns la retrogradare.. din păcate. Consider că s-a întâmplat acest lucru din cauza unui cumul de factori. Am acceptat destul de greu ideea retrogradării, având în vedere că Astra a fost o echipa care s-a bătut an de an la play-off.

- Ce crezi că nu a mers în acest sezon?
- Începutul sezonului a fost foarte slab.. cu multe cazuri de COVID-19 depistate şi asta şi-a spus cuvântul.. De asemenea şi jucătorii care au venit târziu pe parcursul campionatului la echipă şi-a spus cuvântul. Refacerea a lipsit de multe ori din cauza programului încărcat fapt care a dus şi la accidentarea colegilor mei. Aş mai adăuga şi momentul când domnul Niculae a ajuns la închisoare.. şi a înfluenţat destul de mult.

- Cum ai trăit finalul meciului? Când practic ţi-ai dat seama că aţi retrogradat în Liga 2?
- În timpul partidei când eram pe teren am auzit că Hermannstadt a marcat şi atunci mi-am dat seama că retrogradarea era inevitabilă pentru noi. Din acel moment, atât eu cât şi echipa mea, am încercat sa înscriem dar nu s-a putut. După meci am trăit o stare de negare a faptului că am retrogradat.

- Revenind la jucătorul Valentin Gheorghe. Ce planuri are?
- Momentan există o stare de incertitudine.. aştept să vâd ce se va întâmpla. Îmi doresc să plec în vacanţă, câteva zile undeva pentru a mă relaxa după acest sezon. Momentan sunt în discuţii cu câteva echipa.. dar vom vedea ce se va concretiza,  nu ştiu dacă voi continua în Liga 2. Este adevărat că am discuţii atât cu Craiova, cât şi cu Rapid, vom vedea ce se va concretiza în perioada următoare.

Astra a pierdut Finala Cupei împotriva Craiovei

- Trecând la finala Cupei. Nu e prima dată când Astra pierde o finală pe Ilie Oana. Cum ai trăit meciul?
- Da, sunt chiar 3 finale pierdute pe acel stadion.. aparent nu prea este norocos pentru noi.  Mi-am dorit foarte mult să câştig un trofeu, am fost destul de aproape.. dar din păcate am pierdut..

- A meritat Craiova finala?
- A fost o finală foarte disputată, cu momente bune de ambele părţi, eu consider ca ambele echipe puteau câştiga trofeul! Practic după cursul jocului nu a existat o favorită clară...

- Ce echipă ţi-ar face cu ochiul din România?
- Aş vrea să merg la o echipă care are pretenţii în Liga 1, îmi doresc foarte mult sa câştig un titlu în România, deci voi lua în considerare acest aspect. La următoarea echipă la care o să merg, oricum, voi da totul pentru acest vis!

- Deci exclus să rămâi la Astra? Te vâd deja cu gândul în altă parte..
- Nu aş mai vrea să continui la Liga 2, îmi doresc să merg la un club care îşi doreşte performanţă şi care să se bate la trofee. Mi-ar plăcea să joc la o echipă cu mulţi suporteri, cu o organizare foarte bună!

Mesaj pentru staff-ul naţionalei

- Nu ai fost pe lista naţionalei de data aceasta. Ce părere ai?
- Da .... nu mă mai surprinde nimic, atât anul trecut cât şi anul acesta am avut cifre destul de bune şi cred că meritam mai mult!

- Cum ai văzut campionatul anul acesta? Cum s-a simţit?
- A fost un campionat foarte aglomerat şi haotic faţă de anii precedenţi, sunt bucuros că încet încet au început să vină şi suporterii pe stadion speram ca pe viitor sa scăpăm de acest virus şi oamenii să se bucure, din nou, de fotbalul adevărat.

- CFR-ul a luat titlu. A meritat?
- Consider că da, CFR-ul a meritat titlul.. este o echipă puternica,masivă şi foarte greu de învins.

- Cum vezi campionatul anul viitor? Cu Rapid şi Craiova promovate..
- Părerea mea este că va fi un campionat mult mai spectaculos, mă bucur că echipele de tradiţie au reapărut pe prima scenă a fotbalului românesc.

Valentin Gheorghe, premiul pentru cel mai bun jucător din finala Cupei României

- E final de sezon. Eşti mulţimit de tine? Ce ai schimbat la actualul sezon?
- Sunt o fire care mereu îşi doreşte să îmbunătăţească câte ceva la el..  la modul general mă nemulţumeşte faptul că Astra nu a putut să rămâna în Liga I.  Iar pe plan personal mă bucur că am reuşit să fiu golgeterul echipei. Sunt mulţumit. Şi de asemenea, ce mi-a adus o satisfacţie personală a fost premiul de cel mai bun jucător din finala Cupei României. Este o realizare importantă pentru mine. Sper ca pe viitor să am evoluţii demne de aprecieri şi să ajung la echipa naţională.

Valentin Gheorghe era cât pe ce să ajungă de la Astra la FCSB, anul trecut, sub formă de împrumut, dar totul s-a blocat din cauza unor neînţelegeri între clubul din Liga I şi impresarul jucătorului.

  • 1 selecţie are Gheorghe la naţionala de tineret

Afla mai multe despre: astra giurgiuvalentin gheorgherapid bucurestivalentin gheorghe astravalentin gheorghe transfer 

viewscnt
Articole similare