Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid transferă un fotbalist lăudat în ”The Guardian”. ”E urmaşul fostului atacant de la Inter”

Rapid transferă un fotbalist lăudat în ”The Guardian”. ”E urmaşul fostului atacant de la Inter”

Fotbal

Comentarii

Rapidul a pus la punct transferul unui fotbalist de mare perspectivă.

Conform gsp.ro, conducerea Rapidului a decis să-l transfere Sallieu Bah, un mijocaş central din Sierra Leone, care evoluează în acest sezon în Liga 4, la Petrolul 95 Ploieşti.

Rapid îl transferă pe Sallieu Bah

Sallieu Bah are doar 17 ani şi a fost adus în România în această vară, de la Central Parade, o formaţie din Freetown, capitala statului Sierra Leone.

Vineri, cu Bah în teren, Petrolul 95, antrenată de către Daniel Chiriţă, a trecut cu 6-1 de AFC Brebu, iar trei dintre aceste goluri au fost marcate de către fotbalistul african.

Sallieu Bah a fost în probe la Rapid în ultima săptămână, iar antrenorii din Giuleşti au fost impresionaţi de calităţile sale. În consecinţă, jucătorul va ajunge sub podul Grant.

Bah este un jucător foarte interesant. Rapid l-a văzut la lucru, câteva zile, şi va semna un contract cu giuleştenii. Într-o primă fază, după ce va semna cu Rapid, el va juca tot la noi”, a declarat Daniel Chiriţă, pentru sursa citată.

  • La doar 17 ani, Sallieu Bah a apucat să debuteze în naţionala de seniori a statului Sierra Leone, în înfrângerea cu Guinea-Bissau, scor 1-2.

Bah, lăudat de către ”The Guardian”

Cotidianul britanic ”The Guardian” l-a inclus pe Bah în TOP 60 cei mai promiţători tineri jucători din lume.

Mohamed Kallon, cel mai faimos jucător din istoria Sierra Leone, a captat atenţia lumii când a debutat la doar 15 ani la echipa naţională.

Deşi joacă într-o poziţie diferită, Sallieu Bah este acum comparat cu fostul atacant al lui Inter, după ce a bifat prima prezenţă pentru naţionala din Sierra Leone, în septembrie 2023.

Bah a impresionat în liga internă, fiind de şase ori cel mai bun om al meciului, înainte de a primi şansa unei probe în ligile inferioare din Germania.

Mijlocaşul, cunoscut pentru piciorul său stâng fin şi talentul de a penetra liniile defensive adverse, are un stil de joc care atrage toate privirile”, au notat britanicii.

Afla mai multe despre: sallieu bahsierra leonemohamad kallon 

viewscnt
Articole similare