Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, TUN în mercato, înaintea lui Rrahmani! Transfer-surpriză: 3 milioane € | BREAKING

Rapid, TUN în mercato, înaintea lui Rrahmani! Transfer-surpriză: 3 milioane € | BREAKING

Rapid

Comentarii

Deşi numele lui Albion Rrahmani (23 de ani) este legat cel mai des de un transfer important în Europa în perioada de mercato din vară, Rapid ar putea vinde mai repede un alt fotbalist, tot pe o sumă importantă de bani. Ar fi un nou tun financiar în "era Şucu-Angelescu", după Rareş Ilie.

Este vorba despre Ermal Krasniqi (25 de ani), fotbalist pe care Rapid l-a cumpărat cu un milion de euro de la CFR Cluj la începutul lui 2024 şi pe care îl poate ceda acum într-un campionat de top din Europa. Kosovarul a avut evoluţii bune în tricoul "alb-vişiniilor" în a doua parte a sezonului din Superligă.

Rapid face profit cu Ermal Krasniqi. Cumpărat pe un milion de euro, vândut pe 3?

Rapid a primit o ofertă de tranfer de ultim moment pentru Ermal Krasniqi, atacantul letaral care, pe vremea când era la CFR Cluj, a fost şi pe lista lui Lazio. Potrivit Fanatik, nemţii de la Werder Bremen, despre care s-a scris că îl vor şi pe Albion Rrahmani, îl au în vizor pe Krasniqi, pentru care a făcut deja o ofertă.

Concret, Werder oferă 3 milioane de euro pentru semnătura lui Ermal Krasniqi şi negociază deja cu Rapid pentru a ajunge la o înţelegere. În plus, mai scrie sursa citată, nemţii sunt gata să lase şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer al internaţionalului kosovar pentru a-i convinge pe cei de la Rapid să spună "da".

Ermal Krasniqi a făcut primii paşi în Superliga din România în ianuarie 2023, când CFR Cluj l-a transferat de la FK Ballkani. După doar un an, însă, Krasniqi a fost cedat la Rapid pentru un milion de euro, iar acum rapidiştii ar putea face profit cu vânzarea sa în străinătate.

În acest sezon, Ermal Krasniqi a jucat 30 de meciuri (1788 de minute) în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj şi Rapid, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat cinci pase decisive.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapid transfer ermal krasniqiermal krasniqi transfer werder bremenwerder bremen transfer krasniqiermal krasniqi transfer bundesligaermal krasniqi transfer rapid werder bremen 

viewscnt
Articole similare