Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - Turris Turnu Măgurele 0-0. Remiză albă într-o atmosferă de vis la Voluntari. Rapid a jucat în 10 oameni repriza a doua

Rapid - Turris Turnu Măgurele 0-0. Remiză albă într-o atmosferă de vis la Voluntari. Rapid a jucat în 10 oameni repriza a doua

Rapid

Comentarii

Rapid - Turris Turnu Măgurele s-a terminat 0-0, în prima etapă din Liga a 2-a din acest an.

Pe un stadion neîncăpător la Voluntari, Rapid a debutat cu o remiză în partea a doua a sezonului. Turris putea deschide scorul devreme, dar Voicu şi Voinea au ratat două ocazii mari în decurs de un minut. Echipa lui Pancu a jucat o repriză cu un om în minus. Voicu a văzut roşu direct în prelungirile primei părţi. Rapid a controlat partea a doua, dar fără prea mari ocazii. Labeau a ratat-o pe cea mai bună dintre ele. În final, Turris putea da lovitura, dar Voinea nu a reuşit să marcheze din patru metri. Apoi bara i-a salvat pe giuleşteni în prelungiri, iar Rapid - Turris s-a terminat 0-0. Echipa lui Pancu a rămas pe poziţia a treia, la opt puncte de liderul UTA. 


Rapid - Turris 0-0

►Rapid: Mih. Popa - I. Voicu (cpt.), Mallo, Al. Iacob, Goge - R. Lazăr, Jorza - Sefer, Alami, Hlistei - Val. Alexandru
Rezerve: Al. Tătaru - Bg. Manole, Finica, G. Creţu, Djuric, Drăghiceanu, Labeau
Antrenor: Daniel Pancu

►Turris Oltul: Duţu - Călinţaru, D. Ispas, Ct. Pîrvulescu, Mitrea - Haită, Cioinac, Sil. Pană (cpt.) - Cr. Ciobanu, Alb. Voinea, I. Voicu
Rezerve: Petrişor - Rob. Neacşu, Paţurcă, Nwabueze, Serediuc, Tescan, Sălcianu
Antrenor: Erik Lincar


►Min 45: Ionuţ Voicu de la Rapid este eliminat

►Min 1 A început partida de la Voluntari. Stadionul este aproape plin, iar suporterii rapidişti cântă neîncetat


Rapid şi Turris au ca obiectiv promovarea în primul eşalon. Cele două se întâlnesc în meci direct în etapa a 22-a a Ligii 2 în etapa cu numărul trei din retur. După ce în 2019 au evoluat pe stadionul din Regie, alb-vişiniii vor evolua în această rundă în nocturăn, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, din Voluntari.

La finalul primelor 21 de etape, clasamentul Ligii 2 o găseşte pe Rapid pe locul 3, cu 25 de puncte. În schimb, Turris Oltul este pe poziţia a cincea, cu 32 de puncte. Bucureştenii au jucat 20 de partide, spre deosebire de teleormăneni, care au evoluat în 19. 

Rapid - Turris, LIVE ONLINE, marţi, ora 19:00, pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro

În tur, Turris Oltul a câştigat meciul cu Rapid, scor 3-1, la Turnu Măgurele. Echipa din judeţul Teleorman o conduce cu scorul de 2-0 la meciuri directe pe formaţia lui Daniel pancu, după ce, în sezonul trecut, s-a impus în Giuleşti, scor 3-1, într-un meci din Cupa României.

Cele două echipe s-au întărit destul de bine în această iarnă. Dacă la Rapid a venit vârful mult dorit de Pancu, în persoana lui Valentin Alexandru, la Turris a revenit pe bancă Erik Lincar, cel care l-a înlocuit pe Marius Baciu şi care a promovat la pas în Liga 2 anul trecut. 

Afla mai multe despre: rapidturrislive 

viewscnt
Articole similare