Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid va avea un suporter de lux la derby-ul cu FCSB: ”Au un susţinător în numele lui Marius Şumudică”

Rapid va avea un suporter de lux la derby-ul cu FCSB: ”Au un susţinător în numele lui Marius Şumudică”

Superliga

Comentarii

La conferinţa de presă din urma victoriei cu Farul Constanţa, Marius Şumudică a dezvăluit că va urmări cu interes duelul dintre Rapid şi FCSB.

Rapid şi FCSB se vor reîntâlni pentru prima oară în ultimii şase ani şi jumătate, duminică seara, de la ora 21:30. Derby-ul dintre cele două va fi urmărit de cel puţin 30 de mii de fani pe stadion, dar şi de o multitudine de suporteri din faţa televizorului.

În a doua categorie se încadrează şi Marius Şumudică, fost jucător în Giuleşti. Tehnicianul CFR-ului a dezvăluit că va ţine pumnii echipei sale de suflet, împotriva uneia dintre marile rivale. Mai mult, în ciuda programului său încărcat, antrenorul campioanei a afirmat că îşi va face timp pentru a urmări partida, atât pentru a susţine formaţia iubită, cât şi pentru a se pregăti pentru duelul cu FCSB.

Rapid va avea un suporter de lux la derby-ul cu FCSB

”Ma voi uita cu siguranţă. E duminică seara, noi luni călătorim şi duminică seara îmi voi face timp să mă uit, mai ales că vom juca cu FCSB imediat după dubla cu cei de la Steaua Roşie.

Păi, eu nu ştiu ce înseamnă Rapidul? Daca mie vreţi să îmi spuneţi ce înseamnă Rapidul, eu ştiu ce înseamnă Rapid! Le doresc baftă! Au un susţinător în numele lui Marius Şumudica”, a declarat tehnicianul CFR-ului.

După ani buni în care Rapidul a suferit şi nu mai jucat cu FCSB, nefiind în Liga 1, rivalitatea s-a reaprins, ca şi când nu s-ar fi stins vreodată. Cristi Săpunaru şi Helmuth Duckadam s-au întrecut în declaraţii, iar ambele formaţii sunt încrezătoarea că pot obţine toate punctele în derby.

Duelul dintre Rapid şi FCSB se va disputa pe Arena Naţională, duminică seara, de la ora 21:30. Partida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1rapid fcsbmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare