Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Viena, echipa lui Ivan, învinsă de Slovan Bratislava, scor 2-1, în preliminariile Ligii Europa

Rapid Viena, echipa lui Ivan, învinsă de Slovan Bratislava, scor 2-1, în preliminariile Ligii Europa

UEFA Europa League

Comentarii

Formaţia Rapid Viena, la care evoluează Andrei Ivan, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Slovan Bratislava, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Au marcat Bozhikov ’29 şi Barac ’49 (autogol) pentru gazde, respectiv Schwab ’12 pentru oaspeţi, Andrei Ivan a intrat pe teren în minutul 68.

Câştigătoarea dublei manşe va juca în play-off-ul Ligii Europa cu FCSB sau Hajduk Split, echipe care au remizat în meciul tur, scor 0-0.

Într-o altă confruntare de joi, Zoria Luhansk a remizat cu Sporting Braga, scor 1-1 (goluri Karavaev ‘72/Horta ’69). Câştigătoarea dublei manşe va juca în play-off cu echipa care se va impune în dubla Universitatea Craiova – Leipzig. În prima manşă, Leipzig s-a impus cu 3-1.

Dudelange s-a impus în deplasare în faţa formaţiei Legia Varşovia, scor 2-1, şi ar putea deveni adversara CFR Cluj în play-off. Pentru Dudelange au marcat Couturier ’24 şi Turpel ’62 – penalti, iar golul gazdelor a fost înscris de Carlos Lopez ’27. În minutul 44, de la Legia a fost eliminar Astiz. La dubla CFR Cluj – Alaşkert, clujenii au câştigat turul cu scorul de 2-0.

Tot joi, Partizan Belgrad, cu Gabriel Enache pe teren din minutul 90+1, a învins în deplasare Nordsjaelland, scor 2-1 (Rasmussen ’70 / Ricardo Gomes ’10, Zakaric ’64).

Într-un meci arbitrat de Marius Avram, Genk s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, în faţa echipei Lech Poznan.

Afla mai multe despre: ivanslovanrapid 

viewscnt
Articole similare