Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Viena - FCSB. Cea mai bună cotă de jucat la acest duel

Rapid Viena - FCSB. Cea mai bună cotă de jucat la acest duel

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Rapid Viena - FCSB Europa League 23.08.2018. Se anunţă un duel spectaculos la Viena, între două echipe cărora le place să atace, astfel că un pariu indicat este „Peste 2,5 goluri”, la o cotă excelentă.

Ponturi pariuri Rapid Viena - FCSB Europa League 23.08.2018

Steliştii se află în faţa unei performanţe incredibile pentru fotbalul românesc – 14 calificări în grupele cupelor europene, în ultimii 15 ani. Excepţie a făcut sezonul 2015-2016, când au fost eliminaţi de Rosenborg în playofful Europa League. Toată lumea aşteaptă ca echipa lui Nicolae Dică să îşi depăşească performanţa din sezonul trecut, când s-a oprit în 16-imile de finală. A fost eliminată de Lazio, după ce a câştigat meciul tur de la Bucureşti cu 1-0. La retur, echipa lui Ştefan Radu s-a impus cu 5-1. Rapid Viena este şi ea obişnuită cu grupele cupelor europene. În ultimii şase ani s-a calificat de patru ori în gurpele Europa League, dar niciodată nu a reuşit să ajungă în primăvara europeană.

Transmisiuni live şi mii de cote sunt disponibile pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Rapid Viena - FCSB Europa League 23.08.2018

FCSB traversează un moment foarte bun din punct de vedere al rezultatelor şi al jocului. După debutul ratat de sezon, 0-1 cu Astra, elevii lui Nicolae Dică au avut o serie de opt meciuri fără înfrângere (6 victorii şi 2 remize). În campionat, steliştii au remizat cu Dinamo (3-3) şi le-au învins pe Poli Iaşi (4-0), Gaz Metan (3-1) şi Sepsi (2-0). În Europa League, roş-albaştrii au luat startul încă din turul al doilea preliminar. Au eliminat-o pe Rudar Velenje cu scorul general de 6-0 (2-0 în Slovenia, 4-0 la Bucureşti). Misiunea a fost mult mai grea în turul al treilea, împotriva lui Hajduk Split. A fost 0-0 în meciul tur din Croaţia şi o presiune imensă la Bucureşti. Roş-albaştrii au obţinut calificarea în al treilea minut de prelungiri, după o reuşită a lui Gnohere. S-a terminat 2-1, după ce acelaşi Gnohere deschisese scorul din penalty.

Peste 2,5 @ 1.85

Afla mai multe despre: fcsbrapid vienaeuropa leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare