Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii îl aşteaptă cu braţele deschise pe Hatem Ben Arfa: ”Nu cred că trebuie să ne mai uităm în CV-ul lui, avem nevoie de el”

Rapidiştii îl aşteaptă cu braţele deschise pe Hatem Ben Arfa: ”Nu cred că trebuie să ne mai uităm în CV-ul lui, avem nevoie de el”

Rapid

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută înaintea duelului cu UTA, Alexandru Albu a vorbit despre posibila venire a lui Hatem Ben Arfa la Rapid.

Rapid este pe punctul de a da una dintre cele mai importante lovituri pe piaţa de transferuri din România în ultimii ani. Hatem Ben Arfa, jucător cu o vastă experienţă în Premier League şi Ligue 1, este aşteptat în Giuleşti, sub conducerea lui Miţă Iosif.

Francezul a rămas liber de contract în vara aceasta, după un an petrecut la Bordeaux. În cariera sa, Ben Arfa a mai jucat pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, PSG, Stade Rennais şi Real Valladolid şi a ridicat 18 trofee importante în Franţa, dintre care cinci titluri.

Un jucător cu o astfel de experienţă nu a mai evoluat în România de mult, iar Ben Arfa este aşteptat cu braţele deschise de rapidişti. Alexandru Albu a vorbit despre posibila venire a francezului în Giuleşti.

Rapidiştii îl aşteaptă cu braţele deschise pe Hatem Ben Arfa

Noi ne-am dori să vină, avem nevoie de un asemenea jucător, nu cred că mai trebuie să ne uităm în CV-ul lui. Doar să spunem numele, nu? Aşteptăm, daca va veni, va fi un transfer foarte bun şi sunt sigur că ne va ajuta foarte mult”, a declarat Albu.

Afla mai multe despre: rapidhatem ben arfaalexandru albuben arfa rapid 

viewscnt
Articole similare