Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştilor le lipseşte „orgoliul şi respectul” în lupta pentru promovare. Pancu a răbufnit după eşecul cu FC Argeş. Ce se întâmplă cu Alexa dacă ratează obiectivul | EXCLUSIV

Rapidiştilor le lipseşte „orgoliul şi respectul” în lupta pentru promovare. Pancu a răbufnit după eşecul cu FC Argeş. Ce se întâmplă cu Alexa dacă ratează obiectivul  | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid e în continuare fără victorie după cele trei etape disputate în play-off-ul de promovare din Liga 2, iar Daniel Pancu a descoperit principalii vinovaţi.

Preşedintele Rapidului arată cu degetul spre fotbaliştii lui Dan Alexa. Aceştia au avut nevoie de 265 de minute pentru a marca primul lor gol în play-off, dar chiar şi aşa, nu a fost suficient. Giuleştenii au pierdut cu scorul de 1-2 meciul cu FC Argeşdin etapa a treia a play-off-ului. Înainte de acest rezultat, alb-vişiniii au bifat două remize albe, cu CS Mioveni şi cu Petrolul Ploieşti.

În acest moment, Rapid este pe locul 5, cu 21 de puncte, la patru lungimi de ocupanta poziţiei secunde, Turris. Pe locul de baraj se află FC Argeş, cu 23 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat faţă de giuleşteni.

„Mulţi jucători sunt sub nivelul lor din toate punctele de vedere, fizic, tehnic, şi nu mai spun mental. Eu, până acum, în câteva situaţii, am dat vina pe presiunea publicului, pentru că Rapid e o echipă grea, o echipă grea, un tricou greu, e o mare responsabilitate.

Am crezut că aceşti jucători tineri au nevoie de timp pentru a se maturiza, pentru a se obişnui cu presiunea publicului, pentru a da randamentul maxim. Din păcate, în condiţiile în care publicul lipseşte, presiunea lipseşte, lipsesc reproşurile, mi-am dat seama că de fapt m-am înşelat şi aşteptările noastre să fi fost prea mari.

Dacă ei mai au o fărâmă de orgoliu, pentru că aici cred că am pierdut foarte mult, o fărâmă de orgoliu şi o urmă de respect faţă de tricoul pe care îl poartă, sunt datori să demonstreze în aceste două jocuri, ultimele, să facă absolut tot ce le stă în putinţă să facă şase puncte, pentru a mai putea spera, printr-un miracol.

Dacă Rapid obţine şase puncte din ultimele două jocuri, mai are o şansă cât de mică să prindă locurile de baraj”
, a declarat Daniel Pancu în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.

Expert în promovări după ce a câştigat Liga 2 cu Poli Timişoara (2015), Rapid (2016) şi Dunărea Călăraşi (2018), antrenorul Dan Alexa este absolvit de orice vină pentru situaţia prin care trec acum alb-vişiniii. 

„(Dacă Rapid ratează promovarea , Alexa trebuie demis?)
Din partea mea, are tot sprijinul. În condiţii normale, Dan Alexa poate fi un antrenor potrivit pentru Rapid pentru a promova.

(Cine i-a adus pe Mallo şi pe Labeau? Ai fost de acord cu aducerea lor?)
Pe Mallo îl ştiam puţin de la Dinamo, am fost de acord cu aducerea lui. Iar Labeau era într-o listă de şase, decizia nu mi-a aparţinut mie, finală, dar era unul dintre cei şase cu care fusesem de acord, pentru un atacant”
, a adăugat preşedintele celor de la Rapid.

 

Afla mai multe despre: rapidpanculiga 2 

viewscnt
Articole similare