Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidul şi-a întărit atacul cu un fotbalist de la Sporting Roşiori. Fanii sunt dezamăgiţi: "Super transfer pentru consolidarea locului 9"

Rapidul şi-a întărit atacul cu un fotbalist de la Sporting Roşiori. Fanii sunt dezamăgiţi: "Super transfer pentru consolidarea locului 9"

Fotbal

Comentarii

Rapid continuă seria transferurilor, achiziţionând un atacant liberian în vârstă de 20 de ani, împliniţi în urmă cu o săptămână, Emmanuel Ernest, jucător ce a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate.

Născut în Monrovia, capitala Liberia, Emmanuel a jucat în Nigeria, la Christ Ambassador Sport Academy, venind în România în vară, iar în prima parte a sezonului a evoluat pentru Sporting Roşiori, în Liga 3, unde s-a remarcat cu patru goluri marcate în 8 jocuri (cu Universitatea Craiova II – 2, cu Vediţa Coloneşti şi cu FC Pucioasa).

Sunt foarte fericit să ajung la Rapid, un club mare, de tradiţie. Calităţile mele viteza, forţa, faptul că nu renunţ niciodată. Suporterii Rapidului sunt „nebuni” şi îmi plac foarte mult, voi juca pentru ei să câştigăm tot şi să promovăm în Liga 1″, a spus noul nostru atacant.

Emmanuel Ernest este cel de-al doilea jucător transferat în această iarnă, după Bogdan Barbu, cel care a sosit ieri la Rapid.

Cu toatea acestea comentariile fanilor rapidişti de pe pagina de Facebook a clubului nu sunt unele tocmai pozitive la adresa campaniei de achiziţii a clubului. Iată câteva reacţii: 

"Super transfer pentru consolidarea locului 9";

"Ne pregătim pentru Liga 1, cu transferuri din Liga a 3-a. Deci nu crede nimeni în promovare"

"Parcă începe să îmi pară rău pentru jucătorii care pleacă"

"Este Ernest de la ochii din umbră?"

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare