Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raportul final referitor la moartea lui Emiliano Sala, anunţat la 13 martie!

Raportul final referitor la moartea lui Emiliano Sala, anunţat la 13 martie!

Diverse

Comentarii

Raportul final referitor la moartea fotbalistului Emiliano Sala şi a pilotului David Ibbotson va fi dat publicităţii la 13 martie.

Până acum au mai fost publicate două rapoarte provizorii, în februarie şi august 2019. În cel din august, Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) anunţase că testul toxicologic al corpului fostului fotbalist a arătat niveluri de monoxid de carbon atât de ridicate în sângele său, încât ar fi putut cauza convulsii, pierderea conştienţei şi un atac de cord.

În 13 martie, raportul final va fi prezentat de Crispin Orr, inspector şef în cadrul AAIB, şi Geraint Herbert, investigator şef.

La 21 ianuarie 2019, avionul de tip Piper Malibu în care se aflau Sala şi pilotul David Ibbotson a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii. Autorităţile britanice au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Afla mai multe despre: emiliano salaemiliano sala accidentmoarte emiliano sala 

viewscnt
Articole similare