Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rar se mai naşte un copil cu aşa calităţi dintr-un tată geniu” L-a dat Dan Petrescu de gol pe Hagi? Unde ar putea pleca Ianis în vară

”Rar se mai naşte un copil cu aşa calităţi dintr-un tată geniu” L-a dat Dan Petrescu de gol pe Hagi? Unde ar putea pleca Ianis în vară

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul CFR-ului consideră că o aventură în Spania i-ar prinde cel mai bine căpitanului Viitorului. E foarte probabil ca în această vară Ianis să se transfere în străinătate.

Dan Petrescu e convins că locul lui Ianis Hagi e într-unul dintre cele mai tari campionate ale Europei. De la Fiorentina a revenit deja de un an şi jumătate.  
 
"Eu cred că ar fi cazul ca la vară să facă pasul la o echipă în Europa, dar la o echipă bună, nu la orice echipă, pentru că are calitate. L-aş vedea în Spania, la o echipă foarte bună, sau în Olanda ar fi perfect pentru el la Ajax, sau la o echipa de top, la PSV. Şi în generaţia mea erau jucători care plecau în Belgia şi în Olanda şi de acolo plecau mai departe. Gică Popescu a fost întâi la PSV şi apoi la Barcelona", a declarat Dan Petrescu. 
 
"La ce calităţi are, el nu are presiune. El are calitate, rar se mai naşte un copil dintr-un tată care a fost geniu, copilul să aibă aşa multă calitate. Cel mai bine cred că în Spania, într-un campionat unde se joacă mai deschis", a mai spus Petrescu. 
 
"Ianis ar fi bine să îi calce pe urme lui Gică Popescu, cel care înainte să ajungă la Barcelona a trecut pe la PSV Eindhoven şi Tottenham", a spus Petrescu. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare