Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Fortuneanu crede în potenţialul băieţilor săi, dar recunoaşte: ”Avem nevoie de un moment zero al handbalului românesc”

Rareş Fortuneanu crede în potenţialul băieţilor săi, dar recunoaşte: ”Avem nevoie de un moment zero al handbalului românesc”

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin a României a învins sâmbătă, la Bucureşti, reprezentativa Olandei, cu scorul de 27-25 (11-13), în primul meci de la Trofeul Carpaţi. Tricolorii vor juca finala cu Macedonia de Nord.

Trofeul Carpaţi este prima competiţie, amicală de altfel, pentru noul selecţioner al tricolorilor, Rareş Fortuneanu, care pregăteşte naţionala în vederea debutului preliminariilor CM-2021, din luna ianuarie 2020. La finalul partidei, el a declarat: ”Mulţumit de victorie, de joc mai puţin. Lucrurile la care mai avem să lucrăm sunt faza de tranziţie, contraatacul, nu am reuşit să marcăm goluri uşoare. Foarte mulţumit de apărare, ca să termin într-o notă pozitivă. Debutul cu o victorie dă speranţă, dă curaj pentru viitor. Trebuie să creem un moment zero al handbalului românesc prin această calificare în faza de baraj” a subliniat Fortuneanu.

Noul selecţioner consideră că România are potenţial în acest moment la nivel de jucători: ”Există potenţial, există jucători talentaţi, sunt jucători care vin cu entuziasm şi cu plăcere la echipa naţională” a mai adăugat noul selecţioner.

În primul meci al turneului, Macedonia de Nord – Algeria, scor 25-24 (15-9). Astfel, duminică se vor disputa finala mică, între învinsele Algeria şi Olanda, precum şi finala pentru cucerirea trofeului, între Macedonia de Nord şi România.

Afla mai multe despre: rareş fortuneanu 

viewscnt
Articole similare