Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Fortuneanu, în echipă cu Adrian Petrea şi Alexandru Buligan, va antrena naţionala masculină de handbal

Rareş Fortuneanu, în echipă cu Adrian Petrea şi Alexandru Buligan, va antrena naţionala masculină de handbal

Handbal

Comentarii

Noul antrenor al naţionalei de handbal masculin este Rareş Fortuneanu, care conduce şi echipa franceză Saint-Raphael VHB. Pe banca reprezentativei va sta împreună cu secundul Adrian Petrea şi cu Alexandru Buligan, care se va ocupa de pregătirea portarilor.

”Nu am ezistat nicio secundă atunci când preşedintele mi-a propus aceasăt funcţie. Discuţiile le avem de prin luna iulie. Pentru că e ceva care vine din suflet. Sunt român, mă mândresc cu asta  chiar dacă am plecat de multp vreme din România.

Am venit cu inima deschisă să pun umărul alăpturi de prietenul şi colegul meu Adi. 8.48 Să punem umărul la revigorarea handbalului masculin românesc”, a spus Rareş Fortuneanu.

Rareş Fortuneanu are 40 de ani şi este fost component al naţionalei. La nivel de club a evoluat la Ştiinţa Bacău, Dinamo Bucureşti şi Saint-Raphael VHB, unde acum este antrenor principal.

”Avem o  generaţie de jucători foarte bună. Trebuie să le dăm încredere că pot face lucruri mare. Ne gândim cu toţii la participarea la un eveniment major. O să fie nevoie de timp să implementăm ideile pe care le avem. Comunicarea în limba română e foarte importantă, de acolo şi formarea staffului cu Adi şi Sandu Buligan.

Cuvintele sunt important. Vorbim toţi handbal. Am avut conversaţii cu jucătorii care nu au mai venit de ceva vreme. Mesajul tuturor a fost: venim cu plăcere la naţională şi ne întoarcem pentru că ştim că putem face lucruri mari. O să vedeţi că jucătorii se vor întoarce cei care n-au mai fost în ultimii ani”, a mai spus Fortuneanu.

La cârma României îi succede spaniolului Manuel Montoya, care a ratat calificarea la Campionatul European din 2020, în luna iunie a acestui an.

Afla mai multe despre: rareş fortuneanu,  

viewscnt
Articole similare