Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răscoală împotriva lui Bartomeu! Fotbaliştii Barcelonei sunt gata de o decizie fără precedent. Anunţ de ultim moment în Spania

Răscoală împotriva lui Bartomeu! Fotbaliştii Barcelonei sunt gata de o decizie fără precedent. Anunţ de ultim moment în Spania

FC Barcelona

Comentarii

Jucătorii Barcelonei acţionează împotriva lui Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului. Fotbaliştii refuză o nouă tăiere de salarii şi se pregătesc să trimită un fax colectiv către birourile de pe Camp Nou, în care anunţa decizia.

FC Barcelona trece printr-o criză financiară fără precedent şi şefii au încercat să convingă jucătorii să accepte o nouă reducere salarială, însă se pare că aceştia n-au de când să mai răspundă pozitiv. La începutul pandemiei, Messi & Co. au acceptat să le fie reduse temporar salariile pentru binele clubului, însă se pare că acum nu mai sunt de acord.

Atunci, toţi jucătorii Barcelonei au postat pe reţelele sociale o scrisoare în care se plângeau de presiunile făcute de şefi pentru a accepta reducerea salarială, pe care oricum ar fi acceptat-o. Acum, se pare, conform jurnalistului Tot Costa, fotbaliştii Barcelonei vor să trimită un fax colectiv către conducătorii clubului în care să anunţe că nu sunt de acord cu o a doua reducere salarială.

Barcelona a cheltuit în ultimii ani sume importante pentru transferuri nereuşite, care au dus clubul într-o situaţie delicată din punct vedere financiar. Josep Maria Bartomeu, care oricum e hulit de jucători şi de suporterii Barcelonei, nu se află într-o poziţie foarte bună din acest punct de vedere, problemele sale fiind abia la început.



Bartomeu ar putea pleca în noiembrie de la FC Barcelona dacă votul de încredere care va fi organizat, după ce moţiunea de cenzură depusă împotriva sa şi a echipei sale de conducere a trecut, va avea ca rezultat faptul că membrii socios ai FC Barcelona nu au încredere în actuala conducere. Votul de neîncredere va avea loc, cel mai probabil, pe 1 sau 2 noiembrie 2020.

Afla mai multe despre: barcelonasalariijucatori 

viewscnt
Articole similare