Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răscoală în Premier League. Un fotbalist se revoltă după ce campionatul a fost amânat: „Încă puţin şi murea cineva”

Răscoală în Premier League. Un fotbalist se revoltă după ce campionatul a fost amânat: „Încă puţin şi murea cineva”

Premier League

Comentarii

Competiţiile din Anglia au fost amânate după ce Mikel Arteta, managerul lui Arsenal şi Hudson-Odoi, fotbalist la Chelsea, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Măsura a fost luată însă prea târziu, crede fundaşul italian al lui West Ham, Angelo Ogbonna.

Într-o declaraţie dată cotidianului „Corriere della Serra”, Ogbonna a susţinut că este inacceptabil modul în care a acţionat forul englez în urma pandemiei de coronavirus.

Pe fundaşul în vârstă de 31 de ani l-a enervat cel mai tare faptul că, Premier League nu a suspendat competiţia după ce Arsenal a jucat în Europa League cu Olympiacos, club al cărui patron a fost depisat pozitiv cu COVID-19, iar meciul lui West Ham, din 7 martie, cu „tunarii”, s-a disputat fără nicio problemă.

„Au jucat cu Olympiacos, iar patronul grecilor avea virisului. Încă puţin şi murea cineva până când se lua o decizie. Aici nu mai este vorba de fotbal, este vorba despre mentalitatea unei întregi naţiuni. Nu au înţeles riscurile la care suntem supuşi din cauza acestui virus care se răspândeşte în doare câteva secunde dacă nu eşti atent.

Eu nu am fost testat. Acest lucru dovedeşte şi mai tare atitudinea nepăsătoare de aici, că să nu spun mai multe”, a declarat Angelo Ogbonna.

Ogbonna, fost coleg cu Daniele Rugani la Juventus, a vorbit şi despre ceea ce se întâmplă în Italia:

„În calitate de cetăţean italian, sunt extrem de mândru de ceea ce face ţara mea. Putem fi criticaţi din multe puncte de vedere, dar cred că suntem cei mai buni din lume atunci când vine vorba de sănătate”.

 

Afla mai multe despre: arenalwest hamcoronavirusogbonna 

viewscnt
Articole similare