Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rasism în fotbal | Scandal monstru cu Gnohere şi dezvăluiri incredibile făcute de Cristi Balaj: "Shut up, nigger!"

Rasism în fotbal | Scandal monstru cu Gnohere şi dezvăluiri incredibile făcute de Cristi Balaj: "Shut up, nigger!"

FCSB

Comentarii

Fostul arbitru Cristi Balaj a povestit o întâmplare în care în prim plan a fost Harlem Gnohere, jucător transferat de FCSB de la Dinamo.

"M-a pus într-o situaţie groaznică la un meci CFR - Dinamo. Conducea CFR şi am lăsat jocul să continue după ce un fotbalist de la Dinamo a fost faultat, am lăsat la latitudinea lor să continue sau nu faza. Cei de la Dinamo au dat mingea în afara terenului, iar jucătorul a rămas jos, deşi iniţial păruse că se ridică.

În acel moment, Gnohere a venit la mine să-mi reproşeze că n-am oprit jocul imediat, gesticula, era foarte vehement... I-am atras atenţia să nu mai protesteze, că îi dau cartonaş galben. El a continuat să-mi reproşeze şi i-am dat galben. După ce a continuat cu aceeaşi atitudine, i-am spus: «Please, shut up!» (n.r. Te rog, taci!).

După două minute am fluierat finalul primei reprize şi Gnohere s-a dus la Dănciulescu să-i spună ceva. Danciu a venit apoi la mine şi mi-a spus: «Cristi, mi-e greu să cred că e adevărat ce mi-a zis Gnohere, dar mi-a povestit că i-ai spus «Shut up, nigger!» (n.r. Taci, negrule!)».

Ar fi fost o problemă gravă, dar aveam martori colegii care au auzit în cască. Am mers în vestiar, m-am gândit, am mers apoi în vestiarul lui Dinamo şi i-am spus că noi avem înregistrat ce vorbim în cască şi am să fac hârtie către Comisia de Disciplină. Şi apoi fac memoriu la Oficiul Naţional al Discriminării şi îl dau în judecată. Gnohere şi-a cerut scuze, am dat mâna şi n-am mai scris nimic în raport despre asta. A fost o situaţie incredibilă. El era pregătit ca după joc să mă acuze", a spus Balaj la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balajgnohererasism 

viewscnt
Articole similare