Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsplată pentru Gattuso! Napoli plăteşte 100 de milioane de euro pentru doi jucători din Ligue 1

Răsplată pentru Gattuso! Napoli plăteşte 100 de milioane de euro pentru doi jucători din Ligue 1

Serie A

Comentarii

Gennaro Gattuso a adus Cupa Italiei la Napoli, iar conducerea clubului din sudul Italiei îl răsplăteşte pe antrenor cu două transferuri importante din Ligue 1.

Presa din Franţa a anunţat că Napoli pregăteşte o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Victor Osimhen şi pentru Gabriel Magalhaes, ambii legitimaţi la Lille. Italienii le vor oferă ambilor jucători, care au impresionat în acest sezon din Ligue 1, contracte pentru următoarele cinci sezoane. 

Osimhen, 21 de ani, a fost cumpărat în 2019 de la Charleloi pentru 14 milioane de euro şi este unul dintre cei mai buni marcatori din Franţa. În stagiunea care tocmai s-a încheiat, atacantul nigerian a marcat 13 goluri pentru Lille. 

Gabriel, un fundaş central brazilian în vârstă de 22 de ani, şi-a prelungit în acest an contractul cu Lille, însă este dorit şi de cluburi din Premier League. Everton şi Arsenal sunt echipele interesate de fotbalistul cotat la 17,5 milioane de euro, însă presa internaţional a scris şi despre un posibil interes din partea lui Real Madrid. 

Afla mai multe despre: napolilillegabrielosimhen 

viewscnt
Articole similare