Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns ciudat dat de Simona Halep, înainte de startul de la Roland Garros: ”Deja am obţinut trofeul, nu mai contează”

Răspuns ciudat dat de Simona Halep, înainte de startul de la Roland Garros: ”Deja am obţinut trofeul, nu mai contează”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep este pregătită să-şi apere titlul pe zgura de la Roland Garros. Prima adversară va fi Ajla Tomljanovici, locul 47 WTA. Sportiva noastră a revenit fără emoţii la turneul său de suflet şi a recunoscut că nu are niciun fel de presiune în ceea ce priveşte un nou trofeu la această competiţie.

Simona Halep şi-a început conferinţa de presă cu un discurs impresionant. 
 
”Sunt fericită că m-am întors aici şi încerc să mă bucur, pentru că este un turneu frumos şi este foarte special pentru mine. Sunt destul de relaxată din punct de vedere psihic. Ştiu că e puţină presiune, pentru că sunt campioana en-titre, dar este pentru prima dată când mi se întâmplă, aşa că vreau doar să privesc partea bună a lucrurilor şi să mă aflu în această postură, cred că este cel mai bun lucru. Nu o să mă plâng de acest lucru”. 
 
În 2018, Halep a câştigat primul său trofeu de Mare Şlem, la Roland Garros, după o finală cu Sloane Stephens. Înainte de această performanţă, sportiva noastră mai disputase două finale pe zgura pariziană, în 2014 şi în 2017. 
 
”Deja am obţinut trofeul, aşa că nu mai contează ce se va întâmpla. Tot ce urmează acum este un bonus, aşa că voi încerca doar să dau tot ce am mai bun şi să văd dacă voi fi capabilă să reuşesc acest lucru din nou”, a declarat fostul lider mondial la conferinţa de presă. 
 
În cazul în care va trece de Ajla Tomljanovici, Halep o va întâlni în turul secund pe învingătoarea dintre Chloe Paquet, locul 223 WTA şi beneficiara unui wild card, şi Magda Linette, locul 86 în clasamentul mondial. 
 
 

Afla mai multe despre: simona haleproland garrostomljanovic 

viewscnt
Articole similare