Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns dinspre CSA Steaua după ce ”militarii” au fost acuzaţi că au făcut praf vestiarul lui Poli: ”Ruşinos comportamentul jucătorilor noştri, dar şi al gazdelor”

Răspuns dinspre CSA Steaua după ce ”militarii” au fost acuzaţi că au făcut praf vestiarul lui Poli: ”Ruşinos comportamentul jucătorilor noştri, dar şi al gazdelor”

Steaua

Comentarii

În urma înfrângerii 1-2 cu Poli Timişoara din Liga 2, fotbaliştii de la CSA Steaua au făcut praf vestiarul oaspeţilor de pe stadionul Dan Păltinişanu.

CSA Steaua a condus aproape o oră din meciul cu Poli Timişoara, dar a fost înfrântă, scor 1-2, graţie golurilor marcate după minutul 80 de gazde.

În urma partidei, cei de la Poli au publicat pe reţelele de socializare imagini cu cum a fost lăsat vestiarul oaspeţilor de ”militari”.

Un răspuns a venit acum dinspre CSA Steaua, dar nu din partea clubului, ci din partea fanilor, care îi acuză la rândul lor pe bănăţeni că nu asigură condiţiile necesare oaspeţilor şi că sunt ipocriţi prin emsajul postat.

Mai mult, cei de la AS 47 au afirmat că intenţionează să plătească pentru daunele făcute, 50% suporterii şi 50% jucătorii.

Răspuns dinspre CSA Steaua după ce ”militarii” au fost acuzaţi că au făcut praf vestiarul lui Poli

Am fi vrut ca jucatorii noştri să îşi arate nervii şi energia pe teren, dar au făcut-o, ruşinos, doar în vestiar!

Ruşinos este şi compartamentul echipei gazdă, care, pentru puţină faimă trecătoare, a publicat acele imagini, imagini ce ar putea fi regăsite la mai toate cluburile, indiferent de competiţia unde evoluează. Noi ştiam că sunteţi #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înşelat…

Prin urmare, ca întotdeauna, suporterii sunt primii care reacţionează şi care apără real şi activ imaginea clubului Steaua Bucureşti, astfel, dorim să îi informam pe conducătorii clubului Politehnica Timişoara că aşteptăm devizul de plată pentru masa de masaj distrusă (sau nu de noi) pentru a achita suma aferentă.

Suma va fi achitată împreună cu jucătorii Stelei, astfel: 50% AS47 şi 50% jucătorii.

Feedback pentru cei de la Politehnica Timişoara , Consiliul Judeţean Timiş (detalii care nu vin doar de la jucătorii noştri):
– mobilierul abia stă în picioare, unul era chiar sa cada peste unul dintre jucători. Ar fi păcat să se intâmple o tragedie.
– în vestiar nu există nici un coş de gunoi
– la baie nu exista hartie şi nici nu curge apa
– doar doua duşuri sunt funcţionale şi acestea sunt pline de rugină.
– masa era rupta de dinainte
”, se arată în comunicatul AS 47.

Cu doar patru etape rămase din sezonul regular al Ligii 2, CSA Steaua ocupă ultima poziţie de play-off, a şasea, la două puncte de Csikszereda şi trei de Metaloglobus şi Şelimbăr.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare