Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns dur primit de Mihai Stoica, după postarea sa de pe Facebook. Silvian Cristescu l-a ironizat pe oficialul de la FCSB: "Să pună mâna să mai citească"

Răspuns dur primit de Mihai Stoica, după postarea sa de pe Facebook. Silvian Cristescu l-a ironizat pe oficialul de la FCSB: "Să pună mâna să mai citească"
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Dinamo, după un penalty contestat de oficialii "câinilor" şi transformat de Alexandru Cicâldău.

"Am întâlnit cea mai puternică echipă de la începutul campionatului, s-a văzut, repriza a doua ne-au şi pus puţin sub presiune, dar eu cred că până la urmă am meritat victoria.

(n.r. Aveţi echipă de titlu?) Păi, cine este pe primul loc? Dacă suntem pe primul loc, la diferenţă de 6 puncte faţă de locul 2, normal că avem echipă de titlu. M-am uitat la televizor şi cred că îl şi trage şi îl şi calcă. Eu cred că este penalty 100%" , a declarat fostul jucător al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu.

Un apropiat al conducerii Universităţii Craiova, Silvian Cristrescu a sărit în apărarea clubului oltean şi i-a reproşat lui Mihai Stoica mesajul pe care managerul FCSB-ului l-a postat pe pagina personală de Facebook, după penalty-ul acordat de Horaţiu Feşnic.

Păi dacă-l ţine, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în faţă! E greu cu CSU anul ăsta...

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 18 octombrie 2020

"Am văzut cum a fost cu ei etapa trecută. Ce să comentez eu ce zice Mihai Stoica? Poate nu ştie să citească şi nu respectă hotărârile judecătoreşti. Noi ne numim Universitatea Craiova.

Dacă ştie să citească, să pună mâna să mai citească. El se numeşte FCSB şi noi ne numim Universitatea Craiova. Dacă e anarhie, probabil ne numim cum vrea domnul Stoica. Probabil aşa se conduce la FCSB, e anarhie, nu se ia nimeni după nicio lege" , a spus Silvian Cristescu,

Afla mai multe despre: cristescucraiova 

viewscnt
Articole similare