Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns ferm dat de Gabriel Tamaş, după calificarea României U21 la Euro: "Atunci ce mai ziceaţi?!"

Răspuns ferm dat de Gabriel Tamaş, după calificarea României U21 la Euro: "Atunci ce mai ziceaţi?!"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României a obţinut, la jumătatea acestei săptămâni, calificarea la Campionatul European de anul viitor, după ce a remizat, pe propriul teren, scor 1-1, cu Danemarca.

Danemarca U21 a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 58, însă nordicii erau calificaţi la turneul final de anul viitor încă dinaintea partidei de la Ploieşti. Astfel, după golul marcat de Costache, în minutul 72, ambele echipe au fost mulţumite cu scorul de 1-1, scor la care mergeau împreună la Euro 2021.

În ultimele 15 minute ale partidei, danezii n-au mai atacat şi au rămas în propria jumătate, astfel că tricolorii lui Adrian Mutu s-au mulţumit cu o posesie prelungită şi au pasat între fundaşi şi portarul Andrei Vlad. Demonstraţia de non-combat din partea celor două naţionale n-au fost pe placul tuturor, însă Gabriel Tamaş consideră că această a fost cea mai bună decizie pentru România U21.

"Nu m-a deranjat ce au făcut. Păi, dacă o pierdeau, plecau pe contraatac danezii şi nu ne mai calificam. Atunci ce mai ziceaţi!? Las-o aşa, mai tiki-taka, la noi în careu.

Am adormit, dar m-am bucurat că ne-am calificat la Campionatul European. Ce atâta mare scofală că am plimbat mingea o jumătate de oră... O oră trebuia să o plimbăm" , a spus Gabriel Tamaş.

Afla mai multe despre: tamasechipa nationala 

viewscnt
Articole similare