Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns ferm din partea lui Cristi Borcea legat de implicarea fiului său la Dinamo. Ce spune fostul patron al ”câinilor” despre venirea lui Contra

Răspuns ferm din partea lui Cristi Borcea legat de implicarea fiului său la Dinamo. Ce spune fostul patron al ”câinilor” despre venirea lui Contra

Dinamo București

Comentarii

Cristi Borcea a clarificat subiectul referitor la implicarea fiului său în vârstă de 22 de ani în conducerea lui Dinamo.

Fostul patron al ”câinilor” recunoaşte că Patrick este implicat în proiectul ”Doar Dinamo Bucureşti”, dar în momentul de faţă nu crede că tânărul va ajunge în conducerea clubului.

”El este apropiat de proiectul DDB, este implicat, vorbeşte toată ziua. Şi eu am început cu galeria de când eram mic, sperăm în câţiva ani să ajungă să conducă o echipă de fotbal.

Eu zic că nu. În momentul de faţă este foarte greu. Şi trebuie să dăm crezare şi să îi acordăm sprijinul de care putem toţi dinamoviştii acestor investitori spanioli. Care împreună cu DDB să aducă Dinamo acolo îi este locul.”, a clarificat situaţia Cristi Borcea.

Omul de afaceri are încredere în faptul că un antrenor precum Cosmin Contra nu ar fi venit la Dinamo fără să aibă vreo garanţie serioasă din punct de vedere financiar. Însă, Borcea se va simţi cu adevărat liniştit atunci când îi va vedea pe suporterii din DDB, alături de noua conducere spaniolă, la aceeaşi masă, într-o conferinţă de presă.

”Eu ştiţi când voi avea încredere? Am încredere prin venirea lui Contra că este clar că Cosmin nu venea dacă nu avea o garanţie. Nu pot să spun că e o garanţie, garanţia mea clară pentru că eu sunt mai rezervat fiind vorba de probleme financiare, va fi când va fi la masă şi vor ieşi în conferinţă de presă cu cei din DDB.”, a completat Borcea.

Afla mai multe despre: cristi borceadinamo 

viewscnt
Articole similare