Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns final în cazul transferului pe axa FCSB - Dinamo! MM Stoica a făcut anunţul în direct: ”Asta decid” | VIDEO EXCLUSIV

Răspuns final în cazul transferului pe axa FCSB - Dinamo! MM Stoica a făcut anunţul în direct: ”Asta decid” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ovidiu Horşia (21 de ani) a surprins lumea fotbalului românesc, după ce a dezvăluit că este dornic să îşi rezilieze contractul cu FCSB şi să semneze cu Dinamo. Gigi Becali a afirmat că îl va lăsa pe MM Stoica să aleagă ce se va petrece cu jucătorul, iar acesta şi-a anunţat decizia, în direct, la Orange Sport.

Luni, Ovidiu Horşia a surprins lumea fotbalului românesc, după ce a anunţat public că nu este dornic să mai continue la FCSB şi că vrea să semneze cu Dinamo.

Această mutare nu mai are aceeaşi greutate ca în anii trecuţi, dar rămâne o decizie controversată, în primul rând pentru jucător, care riscă să nu fie acceptat de fani.

Horşia trebuia să petreacă acest sezon împrumutat la FCSB A Clinceni, dar a dezvăluit că vrea să îşi rezilieze contractul cu roş-albaştrii şi să semneze cu marea rivală.

Gigi Becali a afirmat că îl va lăsa pe MM Stoica să aleagă care va fi următorul pas al jucătorului de 21 de ani, iar managerul general de la FCSB şi-a anunţat decizia, în direct, la Orange Sport.

MM a afirmat că îi va permite lui Horşia să facă pasul la orice echipă îşi doreşte, dar i-a amintit acestuia că situaţia de la Dinamo este cu adevărat haotică.

Răspuns final în cazul transferului pe axa FCSB - Dinamo

Mihai Stoica decide că dacă Ovidiu Horşia vrea să meargă oriunde vrea să meargă Ovidiu Horşia, merge. Nu contează dacă e Dinamo, dacă e... dacă vrea Horşia la Dinamo, merge le Dinamo.

Dar eu în locul lui Ovidiu Horşia, după amicalul dintre FCSB A Clinceni, că aşa se cheamă, şi Dinamo, când FCSB A Clinceni i-a dominat pe Dinamo categoric, că Dinamo nu putea să stea în picioare, aş rămâne la FCSB A Clinceni decât să merg la Dinamo.

Dar, mă rog, e decizia lui, dacă el crede că Dinamo poate să... că am înţeles că vrea să mai ia jucători, dar...”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

Ajuns la 21 de ani, Ovidiu Horşia era cândva considerat o speranţă a academiei FCSB-ului, dar acesta nu a reuşit să demonsteze prea multe până acum.

În afara a două apariţii în tricoul roş-albastru, Horşia a evoluat pentru Academica Clinceni, Gaz Metan şi Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: ovidiu horşia 

viewscnt
Articole similare